Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πριν γίνει φίρμα: Αυτή τη δουλειά έκανε ο Βασίλης Καρράς στο παρελθόν

Χρόνια πριν γίνει γνωστός

21 Μαρτίου 2023 09:24
Πριν γίνει φίρμα: Αυτή τη δουλειά έκανε ο Βασίλης Καρράς στο παρελθόν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν γίνει φίρμα ο Βασίλης Καρράς έκανε μια τελείως διαφορετική δουλειά που δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι. Με τι ασχολείτο στο παρελθόν; Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς, από την οποία βγήκε νικητής. Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να απέχει για ικανό χρονικό διάστημα από τις πίστες και οι θαυμαστές του είχαν ανησυχήσει για το τι συμβαίνει με την υγεία του.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Καβάλα και στα 10 του χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου στις αλάνες της πόλης της δεκαετίας του ’60 έκανε τις πρώτες του αληθινές φιλίες, ενώ είχε την πρώτη του επαφή με το τραγούδι και το κοινό σε ηλικία 16 χρόνων.

Ο Βασίλης Καρράς στο Σπίτι με το Mega

Ωστόσο, ο Βασίλης Κεσογλίδης (αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο) πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και η επιτυχία τού χτυπήσει την πόρτα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε συνεργείο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, τη δουλειά αυτή την αγαπούσε πολύ και αν δεν ερχόταν στη ζωή του το τραγούδι, θα είχε παραμείνει μηχανικός.

«Οι “μουτζούρηδες” είναι παραπονιάρηδες, έχουν αισθήματα, είναι ωραίοι τύπου», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Βασίλης Καρράς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων. Το 1980 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ενώ από το 1986 οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

«Τέλος» το τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα!

Στροφή στην επαγγελματική ζωή για τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά, ο οποίος πλέον ασχολείται με ένα νέο επάγγελμα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο μοναδικός του κληρονόμος.

Ο Βασίλης Καρράς μετά από μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς οι ελληνικές πίστες δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους…

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της καλλιέργειας. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει την δική του φάρμα, την «Karra’s Farm» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας επενδύοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την προσωπική του περιουσία και χωρίς κρατική επιχορήγηση.

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία -όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά- προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά και στο GRTIMES.GR.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share