Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βόμβα για τον Νίκο Μουτσινά: Η… άγνωστη σχέση του με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και οι «καυτές» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή!

Ποιος τον...πολιόρκησε;

21 Μαρτίου 2023 08:31
Βόμβα για τον Νίκο Μουτσινά: Η… άγνωστη σχέση του με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και οι «καυτές» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ποιον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή παραλίγο να… κάνει σχέση ο Νίκος Μουτσινάς; Η αλήθεια για την προσωπική ζωή του παρουσιαστή και οι «καυτές» αποκαλύψεις!

Άφωνους μας άφησε ο Αναστάσιος Ράμμος, όταν εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που αν και με σκαμπανεβάσματα, σαρώνει σε τηλεθέαση!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου, τη μεταξύ τους χημεία αλλά και τα τραγούδια που γράφει. Με την ευκαιρία, δείτε την σπόντα του παρουσιαστή για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ιδιαίτερα απολαυστικό ήταν το σημείο όπου ο Νίκος τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή και το αν βρίσκεται σε μία σχέση, με τον τραγουδιστή να απαντά πως όλα μπορούν να αλλάξουν μετά τη γνωριμία τους και αυτή τη συνέντευξη, προκαλώντας τα γέλια του παρουσιαστή και του κοινού!

Τι είχε πει πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς για τα προσωπικά του

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!

Κόλαφος ο Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Τα νέα παιδιά αν ακούν...»

Τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι και ήταν κόλαφος. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλουμε έναν τιμωρητικό Θεό, ενώ αν τα νέα παιδιά ακούσουν αυτά τα σχόλια δεν θα περάσουν ούτε απ' έξω από την εκκλησία.

«Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε.

Δεν γίνεται να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται προσπάθεια από έναν άνθρωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα. Ούτε με τον εκφοβισμό κόλαση παράδεισος να μην κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω άμα θέλω, μη με τρομάζεις. Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;

Μουτσινάς για Αμβρόσιο

Μην το κάνετε τώρα. Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!», είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share