Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φύγε από το πλατό…»: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης «έδιωξε» και άλλη παρουσιάστρια μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου! (Video)

Τι συνέβη;

21 Μαρτίου 2023 08:12
«Φύγε από το πλατό…»: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης «έδιωξε» και άλλη παρουσιάστρια μετά την Μπάγια Αντωνοπούλου! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου, η μοναδική συνεργάτιδα που έχει διώξει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ένα παλιό βίντεο στο youtube κάνει το γύρο του διαδικτύου, με ένα αστείο «περιστατικό» από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον «έξαλλο» παρουσιαστή. Σε ποια είπε να φύγει από το πλατό;

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε διώξει και τότε παρουσιάστρια από το πλατό, λόγω… της ηλικίας της! Όταν ρώτησε τη νεαρή δημοσιογράφο πότε είναι γεννηθείς, εκείνη του απάντησε το 1993, με αποτέλεσμα να τα “πάρει” και της να της πει να φύγει από το πλατό…Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα «καρφιά» της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Φυσικά τότε ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ και όλοι έσκασαν στα γέλια, ανάμεσα τους και η Μπάγια Αντωνοπούλου, σε μια περίοδο που τίποτα δεν προμήνυε το επεισοδιακό «διαζύγιο», που έσκασε σαν «βόμβα» στα τηλεοπτικά πράγματα.

Δείτε το αστείο περιστατικό στο βίντεο:

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...»: Σάλος με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Twitter!

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...» αναφέρουν λογαριασμοί στο Twitter για τον Γιώργο Παπαδάκη και όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε σάλος. Ο δημοσιογράφος δέχτηκε «επίθεση» από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έκαναν οργισμένα σχόλια σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης, ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ του κόμματος.

Αυτός δεν είναι οι μόνος δημοσιογράφος για τον οποίο γράφονται τέτοια σχόλια.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share