Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν...» - Πρωτοφανές σοκ για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία

Τι συνέβη;

20 Μαρτίου 2023 21:57
«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν...» - Πρωτοφανές σοκ για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγα μόλις λεπτά η Ελισάβετ Μουτάφη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναλύοντας ένα πρωτοφανές περιστατικό που βίωσε έξω από μια εκκλησία κοντά στο σπίτι της. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια καταγγελία ενός αρκετά τρομακτικού γεγονότος που βίωσε.

Όπως είπε στο βίντεο της, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είχε βγει βόλτα με τον σκύλο της και όταν μπήκε σε ένα προαύλιο εκκλησίας της ανέφεραν ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρος και στην συνέχεια, αφού απάντησε η ίδια, τότε δεν δίστασαν να την απειλήσουν.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για το περιστατικό έξω από εκκλησία

«Μόλις γύρισα σπίτι. Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας. Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών είναι μια εκκλησία, Καθολικών (;), δεν ξέρω τι. Έχει ένα προαύλιο και ένα πάρκο, μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα εννοώντας μια βόλτα να κάνω. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας, είναι ιδιωτικός χώρος.

Απέξω βέβαια έχει κάτι ταμπέλες που λένε “είδη ευλάβειας”. Μάλλον πουλάνε είδη ευλάβειας. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Και αφού είπα ότι δεν μπορεί – εντάξει δεν είμαι και ειδικός – φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Με εκβίασαν, με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share