Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να την δω...» - Κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια (Video)

«Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει»

20 Μαρτίου 2023 19:02
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να την δω...» - Κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Δευτέρας 20/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, μίλησε ο Αντώνης Πρέκας, ο οποίος σχολίασε τις προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, από την Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη, "κατακεραυνώνοντας" μάλιστα την τελευταία με μία φράση.

Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές τους οποίους θαυμάζει για τον τρόπο που δρουν μπροστά στις κάμερες, αλλά και πίσω από αυτές και η παρουσιάστρια του MEGA, φαίνεται πως δεν είναι μία από αυτές. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να πει τον ίδιο και για την Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ πώς "κατέκραξε" τον Γιώργο Λιάγκα).

Ο Αντώνης Πρέκας κατά της Ελένης Μενεγάκη

Ο ίδιος, λοιπόν, για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να δω εκείνη την ώρα τι γίνεται», ενώ αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια τονίζει: «Μια χαρά δεν πάει αυτό που κάνει; Τις επιλογές σου δεν τις κάνεις με γνώμονα μόνο τη διάθεσή σου. Σταθμίζεις και άλλα πράγματα».

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο στην τηλεόραση όπως τα τραπεζογραμμάτια: πληρωτέο άμα τη εμφανίσει», είπε στη συνέχεια.

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο χωρίς ακρότητες και κραυγές. Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει», επισήμανε έπειτα, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, για τον Χρήστο Φερεντίνο ανέφερε: «Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι, νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη της σιγουριάς. Ο Χρήστος ξέρει ότι είναι πιο σίγουρο να μείνει στον Alpha».

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

Να τους ζήσει! Έγκυος στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! Δεν κουμπώνει πλέον ούτε το πουκάμισο! Γεγονός η εγκυμοσύνη της! Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της.

Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν εύκολη καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετε. Σήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Σήμερα και μετά το κείμενο του freegossip, η Ελένη Μενεγάκη -δείτε εδώ το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει- φρόντισε να είναι με μια φωτογραφία πιο ξεκάθαρη: Πήρε τέτοια πόζα, φόρεσε τέτοια ρούχα ώστε το σημείο που φουσκώνει πρώτα η κοιλιά μιας εγκυμονούσας, να φαίνεται ξεκάθαρα!

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

Βλέποντας τη φωτογραφία αυτή όσες γυναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώβριο απ' όταν άρχισε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει!

Η φωτογραφία που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της! 5η φορά μαμά!

Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες. Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που παίρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμάριο σ΄ όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

H Ελένη Μενεγάκη στην κουζίνα με τη μικρή Μαρίνα

Αυτό το “δεν μπορεί ξανά έγκυος” αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Γιατί όλα τ’ άλλα, φωνάζουν το αντίθετο. Μην βιαστείτε να πείτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ' όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει. Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share