Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου...»: Αποκάλυψη σοκ από τον Κρατερό Κατσούλη!

Τι συνέβη;

20 Μαρτίου 2023 18:49
«Για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου...»: Αποκάλυψη σοκ από τον Κρατερό Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τον πολυχώρο που δημιούργησε και αποκάλυψε πως το έκανε για να έρχεται ο κόσμος και να φεύγει ψυχικά καλύτερα.

«Στο πρωινό ήμουν 7 χρόνια. Είναι πολύς καιρός, δεν θα ξαναέκανα πρωινό. Δεν Αντέχω το ξύπνημα, το να μην κοιμάμαι, να μην κάνω τίποτα άλλο», είπε αρχικά.

«Ακόμα λένε πως έφυγα από το πρωινό γιατί με έδιωξαν, γιατί είχα πάει στο YFSF. Οι σχέσεις μου με το STAR είναι ακόμα εξαιρετικές.»

Ο χωρισμός και τα παιδιά

«Το κάναμε μαζί με τη Κατερίνα για αυτό βγάλαμε κοινή ανακοίνωση. Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα παιδιά μας»

«Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στην νέα της εκπομπή, μπορεί να μην πουλάει αλλά έχουμε καλή σχέση»

«Είναι πολύ καλή στην δουλειά της η Κατερίνα, δεν χρειάζεται να της πως τίποτα, ποτέ δεν της έλεγα», είπε κλείνοντας ο Κρατερός Κατσούλης!

"Ο άνθρωπος αυτός...": Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης με τη... "νέα του σχέση"! Δημόσια συγνώμη από την Κατερίνα Καραβάτου

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει τον ίδιο να βρίσκεται σε σχέση με στενή του συνεργάτιδα, με τον Κρατερό να δείχνει αρκετά ενοχλημένος.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη στις φήμες που αφορούν την προσωπική του σχέση

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share