Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Μίλησε προσβλητικά σε υπάλληλο...» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Έδιωξε κακήν κακώς πελάτη από το μαγαζί του

20 Μαρτίου 2023 17:39
«Μίλησε προσβλητικά σε υπάλληλο...» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πελατών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε σε ένα αρνητικό περιστατικό που του συνέβη με έναν πελάτη, σε κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε στο εστιατόριο του, όταν ένας πελάτης απευθύνθηκε με προσβλητικά λόγια σε υπάλληλο.

«Υπάρχουν πελάτες που είναι λίγο περίεργοι, που χάνουν το δίκιο τους και που η εξουσία του πελάτη τους κάνει επιθετικούς απέναντι στο προσωπικό. Μου έχει τύχει πελάτης να μιλήσει πάρα πολύ προσβλητικά στον υπάλληλο και τού ζήτησα να μην ξανάρθει ποτέ» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Και πολύ καλά έκανες. Καμιά φορά βγάζουμε και τα νεύρα μας στο προσωπικό», απάντησε η Τζένη Μελιτά.

«Τσακίζει κόκαλα» ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Επειδή και εγώ έχω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του παρουσιαστή για τον καρκίνο (Video)

Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχτηκαν σήμερα στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια

Με αφορμή την περιπέτεια του ηθοποιού με τον καρκίνο για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως και εκείνος έχει στο περιβάλλον του έναν άνθρωπο με το ίδιο πρόβλημα και μέσω του ηθοποιού έχει πάρει δύναμη.

«Όλοι φαντάζομαι σε ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας σου. Έχεις μιλήσει πάρα πολλές φορές αλλά είναι και πολύ λογικό να το ρωτάμε, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολύ καλά τώρα» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό για όσους είτε έχουν ανθρώπους που είναι κοντά τους, είτε οι ίδιοι έχουν μία τέτοια ασθένεια… κι επειδή κι εγώ έχω στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παράδειγμα, πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου, που να έχει περάσει αυτή την περιπέτεια» εξομολογείται στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αλήθεια σου λέω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις κάνει» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι ογκολογικοί ασθενείς το γνωρίζουν ότι από κάποιο σημείο και μετά η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας και να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο, να βρούμε μία καινούργια ευτυχία μέσα από αυτό» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share