Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα από την Αννίτα Πάνια: «Με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Καρβέλας και μου είπε...»

Έτσι έφτασαν να παντρευτούν!

20 Μαρτίου 2023 17:00
Όλα στη φόρα από την Αννίτα Πάνια: «Με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Καρβέλας και μου είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και το πώς γνωρίστηκαν έκανε η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στο πώς εκείνος την είχε προσεγγίσει.

Στη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, που τελικά οδήγησε στο γάμο.

Η... διαφορετική γνωριμία Πάνια και Καρβέλα

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, τον μουσικοσυνθέτη, Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει «γεια σου, είμαι ο Καρβέλας, σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω». Μετά ερωτευτήκαμε πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια, με ένα άλλο «καυτό» της ειδύλλιο να αποκαλύπτεται.

«Να αλλάζεις και πάπια του γέρου σου»: Άγριο κράξιμο κάτω από τις φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα με την σύντροφό του

Άγριο κράξιμο «έφαγε» η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα στο Instagram κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία. «Να αλλάζεις και πάπια του γέρου σου» ήταν ένα από αυτά σχετικά με την ηλικιακή τους διαφορά.

Ο Νίκος Καρβέλας ζει τον έρωτά του στο πλευρό της κατά πολύ νεότερης συντρόφου του, Έλενας Φερεντίνου, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια αναφορικά με την διαφορά ηλικίας τους.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί, αφού έχει ήδη μία κόρη με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια. Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του μουσικοσυνθέτη με τη σύντροφό του, καθώς εκείνη είναι μόλις 32, ενώ αυτός 70, σχολιάστηκε αρνητικά σε μία από τις δημοσιεύσεις της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share