Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάκης Ρουβάς: Όλη η αλήθεια για το χαστούκι που του έριξε η Κάτια Ζυγούλη (Video)

«Κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου πολύ πριν...»

20 Μαρτίου 2023 16:37
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάκης Ρουβάς: Όλη η αλήθεια για το χαστούκι που του έριξε η Κάτια Ζυγούλη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τον λογαριασμό στο Tik Tok αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την σχέση και τον γάμο τους, απαντώντας μάλιστα και στις φήμες περί χωρισμού.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο TikTok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή.

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά και η γνωριμία με τη Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει στο After Dark και, ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια, αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε ένα διαφημιστικό για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το 2004.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι δυο τους έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής του από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό, αλλά χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share