Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με Πάολα: Κράξιμο στο Twitter για την εμφάνιση της 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Η απάντηση της τραγουδίστριας

«Δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου...»

20 Μαρτίου 2023 16:28
Σούσουρο με Πάολα: Κράξιμο στο Twitter για την εμφάνιση της 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Η απάντηση της τραγουδίστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλος σάλος με την Πάολα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει, το βράδυ του Σαββάτου, λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να μην εμφανιστεί αλλά η Πάολα το έκανε με την δικαιολογία ότι τα χρήματα που θα έβγαζε θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Στη σκηνή εμφανίστηκε μόνο η τραγουδίστρια, καθώς ο Γιάννης Πλούταρχος επέλεξε να απέχει για ακόμα μία ημέρα, συγκλονισμένος από την τραγωδία στα Τέμπη και σεβόμενος τη θλίψη και τον πόνο των οικογενειών που επλήγησαν.

Η απάντηση από την Πάολα για την εμφάνιση της μετά από το δυστύχημα στα Τέμπη

Η Πάολα εμφανίστηκε στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού και θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να τραγουδήσει, αποκαλύπτοντας ότι τα χρήματα από τη συγκεκριμένη εμφάνιση θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι τραυματίες της τραγωδίας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας» είπε η Πάολα με τον κόσμο να τη χειροκροτά.

"Καταπέλτης" ο Γιώργος Λιάγκας για την Πάολα: «Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε;»

Στο θέμα τον καλλιτεχνών που επέλεξαν να εργαστούν το βράδυ του Σαββάτου, ακριβώς μετά το τριήμερο πένθος που πέρασε η χώρα για την τραγωδία των Τεμπών, επανήλθε για ακόμα μία μέρα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έθεσε τα ερωτήματά του δημόσια.

Ο παρουσιαστής, ασχολήθηκε με την Πάολα, η οποία επί σκηνής είπε ότι θα έσοδα του νυχτερινού κέντρου εκείνης της ημέρας θα πήγαιναν στο νοσοκομείο της Λάρισας, για τους τραυματίες του δυστυχήματος. Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε πόσα χρήματα τελικά έδωσε η Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας, πότε τα έδωσε και ποιος τα παρέλαβε. Παράλληλα, ένα άγριο ξέσπασμα είχε ο παρουσιαστής με τα πυρά να δέχεται ο πρώην υπουργός Κώστας Καραμανλής!

«Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δικάζει, λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι»: Αποθέωση για το Γιώργο Λιάγκα - Το Twitter με το μέρος του

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι χρήστες του Twitter πήραν το μέρος του και τον αποθέωσαν, καθώς θεώρησαν πως είπε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι για την τραγωδία. Ο γνωστός παρουσιαστής δε «μάσησε» τα λόγια του και δίκασε με όσα είπε.

Σε σύγκριση με άλλους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και να τα βάλει με την κυβέρνηση, απευθύνοντας να αναλάβουν όσοι πρέπει τις ευθύνες τους. Πάντως το Twitter δεν είχε την ίδια γνώμη για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share