Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Βόμβα» από Κώστα Κόκλα: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε το φάκελο με τα λεφτά και...»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

20 Μαρτίου 2023 16:13
«Βόμβα» από Κώστα Κόκλα: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε το φάκελο με τα λεφτά και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Κόκλας. «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά» είπε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό μας», ενώ αποκάλυψε κάτι και για την Κάτια Δανδουλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο γιος του Κώστα Κόκλα.

«Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα» αποκάλυψε.

«Ένας έρωτας ποτέ δεν σε προειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω “έρωτα, χτύπα με”. Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω» είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρεια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση γιατί φεύγω από το σπίτι μου στις 9 το πρωί, γυρίζω 1 το βράδυ, Σαββατοκύριακα δεν έχω να κάνουμε μια εκδρομή» κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε όσα δήλωσε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share