Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Λύτρωση» για την Ανθή Βούλγαρη: «Ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα!»

Περιχαρής η παρουσιάστρια στην αγκαλιά του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

20 Μαρτίου 2023 15:38
«Λύτρωση» για την Ανθή Βούλγαρη: «Ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πόστο της επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (20/3) η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες από το «Κοινωνία Ώρα MEGA», καθώς ήταν άρρωστη.

Σήμερα, έχοντας αναρρώσει, βρέθηκε κανονικά στο στούντιο δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που την υποδέχτηκε με μια θερμή αγκαλιά, ενώ η ίδια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματά του.

«Σας έχω μια ωραία έκπληξη. Έχω ένα λευκό περιστέρι που έρχεται σήμερα στην εκπομπή. Θα έρθεις;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για να υποδεχτεί την Ανθή Βούλγαρη. Παράλληλα, άκρως αποκαλυπτική υπήρξε η Ανθή Βούλγαρη: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα...»

«Καλημέρα, ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα! Έλα να σε πάρω αγκαλιά. Είμαι καλά! Τι κάνετε; Μου λείψατε, μου έλειψες. Ξεκουράστηκα, έφαγα. Άντε παιδιά, να μπούμε σε έναν ρυθμό! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας». είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος κι ευχήθηκε υγεία σε όλον τον κόσμο.

Τo πρωί της Πέμπτης (16/3), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος καλημέρισε τους τηλεθεατές της «Κοινωνίας Ώρα MEGA» χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλευρό του.Η δημοσιογράφος ήταν αδιάθετη, στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο, όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε ο συμπαρουσιαστής της στην έναρξη της εκπομπής.

Οργισμένες αποκαλύψεις Ανθής Βούλγαρη: «Κανονίστε την πορεία σας, δεν σας ξεπλένει τίποτα!»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (8/3) η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής της «Κοινωνία Ώρα Mega», πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές να μην μιλήσουν, μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών.

Οργισμένη, τόνισε ότι τους απειλούν να μην «βγάλουν στη φόρα» τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και σημείωσε ότι έχει ατράνταχτα στοιχεία.

«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Χθες βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και σε αυτό το σημείο να πω κάτι, έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share