Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν το γνώριζε κανείς: Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν τον Θέμη Σοφό

Τι είχε δηλώσει γι' αυτόν;

20 Μαρτίου 2023 14:58
Δεν το γνώριζε κανείς: Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν τον Θέμη Σοφό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από έναν γάμο που κρατάει πάνω από 10 χρόνια και τρία παιδιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε λόγο να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Θέμη Σοφού.

Η γνωστή παρουσιάστρια πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια τον σύζυγό της, τον οποίο της αρέσει να περιποιείται όταν έχει λίγο ελεύθερο χρόνο.

Δείτε επίσης: «Όταν μου σπάσανε τα νερά…»: Το περιστατικό στη γέννα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που ελάχιστοι γνώριζαν

Αντίστοιχα ο γνωστός δικηγόρος θαυμάζει απεριόριστα τη μητέρα των παιδιών του, με την οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια.

Δεν το γνώριζε κανείς: Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν τον Θέμη Σοφό

Παρ' όλα αυτά, μυστήριο επικρατεί για την προσωπική ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό, καθώς καμία σχέση της δεν είχε γίνει γνωστή.

Μάλιστα κάτι τέτοιο ήταν και αρκετά δύσκολο εκείνη την εποχή, καθώς πριν το 2010 σπάνια έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας αναλυτικές προσωπικές πληροφορίες για τους διάσημους της showbiz. Και ας έχουμε στο μυαλό μας πως τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθεί κανείς με την προσωπική της ζωή.

Ο σύντροφος της πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό

Η γνωστή παρουσιάστρια σε δηλώσεις της το 2009 και πριν γνωρίσει τον Θέμη Σοφό, είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει από σχέση 3 χρόνων. Τότε, είχε τονίσει πως περιμένει έναν καινούργιο έρωτα και όπως φάνηκε εκ των υστέρων το σύμπαν την άκουσα και μάλιστα πολύ καλά.

«Χώρισα πριν ενάμισι χρόνο από μια σχέση 3 ετών. Υπήρχε φθορά και αυτή η σχέση φάνηκε ότι είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν μια σχέση που με σημάδεψε, ήταν ο πρώτος άνδρας για τον οποίον ένιωσα κάτι ουσιαστικό. Τώρα μου λείπει ένας νέος σύντροφος. Θέλω έναν άνδρα να κάνω τα απλά καθημερινά πράγματα. 'Έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και θα μοιραστώ μαζί του πολλά πράγματα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share