Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξαφανίστηκε και έκανε μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της η Ντίνα Τριάντη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 86 της και με τι ασχολείται η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου που παντρεύτηκε τον Λάκη Κομνηνό

Η σημερινή ζωή της ιστορικής ηθοποιού

20 Μαρτίου 2023 13:47
Εξαφανίστηκε και έκανε μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της η Ντίνα Τριάντη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 86 της και με τι ασχολείται η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου που παντρεύτηκε τον Λάκη Κομνηνό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντίνα Τριάντη αποτέλεσε κάποτε μια από τις καλλονές του ελληνικού κινηματογράφου, λάμποντας δίπλα σε σπουδαίους πρωταγωνιστές, αν και τελευταία έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Λίτσα, στην ταινία Της κακομοίρας, του 1963. Η πρώτη της κινηματογραφική συμμετοχή, πιστώνεται στην ταινία Τα μαναβάκια, του 1957. Περί το 1958 έκανε και το ντεμπούτο της στο θέατρο. Μεταξύ του 1958 και του 1970 είχε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας της, συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες. Τη δεκαετία του 1990, συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Συνολικά συμμετείχε σε 68 ταινίες.

Υπήρξε, επίσης, παντρεμένη με τον Έλληνα ηθοποιό Λάκη Κομνηνό, ο οποίος επίσης έχει χαθεί.

Η ζωή της ηθοποιού σήμερα

Μετά από δύο γάμους και συνολικά τρία παιδιά η Ντίνα Τριάντη, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της δεκαετίας του ’60, συμβιβάζεται με το ρόλο της συζύγου και μητέρας, αφήνοντας σταδιακά πίσω της μια ολόκληρη καριέρα. Μια απόφαση που ίσως αργότερα να μετάνιωσε στην ζωή της.

Η Ντίνα Τριάντη σήμερα

Μετά τις επιτυχίες της, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά της και για να τα μεγαλώσει θα κάνει οποιαδήποτε δουλειά βρίσκει μπροστά της. Εργάζεται σε μπαρ στο Κολωνάκι, σερβιτόρα σε εστιατόριο στην Ηλιούπολη, ακόμη και πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων στην Αργυρούπολη. Έριξε αυτό που λέμε «μαύρη πέτρα» πίσω της σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε μέχρι και να αφαιρέσει χειρουργικά την ελιά της που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν της. Δεν ήθελε καν να την αναγνωρίζουν και να την ρωτούν για το παρελθόν.

Την δεκαετία του ’90, χωρίς την ελιά της πια, θα επιστρέψει για λίγο στην υποκριτική, συμμετέχοντας στα σίριαλ «Μίνι σούπερ μάρκετ ονείρων» του Π. Λαοκράτη στην ΕΤ1 και «Γόβα στιλέτο» στον ANT1, ενώ θα παίξει και σε μερικά θεατρικά έργα με τα οποία σφραγίστηκε οριστικά μια καριέρα που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη εάν η Ντίνα Τριάντη είχε πάρει διαφορετικές αποφάσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share