Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκίνηση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Σπάνιο ντοκουμέντο από την συνάντησή του με τον Μίμη Παπαϊωάννου στο «Στην υγειά μας» (video)

Όταν ο «θρύλος» της ΑΕΚ τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας

20 Μαρτίου 2023 12:39
Συγκίνηση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Σπάνιο ντοκουμέντο από την συνάντησή του με τον Μίμη Παπαϊωάννου στο «Στην υγειά μας» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή «Στην υγειά μας» είναι μία από τις ιστορικές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση με πολλές σημαντικές προσωπικότητες να έχουν παρελάσει, είτε από τον χώρο της μουσικής, είτε του θεάτρου, είτε του αθλητισμού.

Μία από αυτές ήταν και ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί σε αρκετά αφιερώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα σε μία από αυτές τα πρώτα χρόνια προβολής της εκπομπής ο θρυλικός ποδοσφαιριστής είχε ερμηνεύσει τον ύμνο της ΑΕΚ με το απόσπασμα να έχει ξεπεράσει τις 200.000 προβολές στο YouTube. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική δήλωση του Μίμη Δομάζου για τον αποθανόντα ποδοσφαιριστή.

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Έμεινα σε μοναστήρι λόγω...»

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολύ προσωπικές στιγμές της ζωής του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δε δίστασε να εξομολογηθεί λεπτομέρειες για την περίοδο που έμενε σε μοναστήρι.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν και τους καταλαβαίνω πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι» υποστήριξε. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τον ηθοποιό η πρώην σύντροφός του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί» είπε αποκαλύπτοντας τους λόγους που στο παρελθόν, ως παιδί, αναγκάστηκε να μείνει σε μοναστήρι.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (φτώχειας), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share