Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κόλαφος για τη Ναταλία Γερμανού: «Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα...»

«Και εις ανώτερα παιδιά» έγραψε η παρουσιάστρια

20 Μαρτίου 2023 12:04
Κόλαφος για τη Ναταλία Γερμανού: «Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της στα social media, ενώ δεν έχει κρύψει το γεγονός, ότι δέχεται προσβλητικά σχόλια.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η παρουσιάστρια μοιράστηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου, ένα από αυτά και τοποθετήθηκε με μία μικρή δόση χιούμορ, αλλά και ειρωνείας.

Το συγκεκριμένο σχόλιο περιλαμβάνει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της από όταν ήταν 5 ετών, στην οποία η Ναταλία Γερμανού φαίνεται να δυσανασχετεί με κάτι.

Στη λεζάντα γράφει:

«Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα».

Αφού αναδημοσίευσε την ανάρτηση αυτή, έγραψε στο δικό της tweet:

«Έχουμε νικητήριο τουίτ: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».

Δείτε την ανάρτησή της

«Κάρφωσε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα του σχέση

Τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή παρουσιάστρια «κάρφωσε» τον τραγουδιστή και πέταξε τη σπόντα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρει η εφημερίδα On Time, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

«Βλέπεις Νίκας… είναι καλό», είπε η Ναταλία Γερμανού, προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ της εκπομπής της. «Κάναμε και την εμπορική τοποθέτηση. Απευθύνομαι στο εμπορικό τμήμα του Alpha: μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Εμείς άθελά μας τώρα πουλήσαμε σαλαμάκια, γαλοπούλες, παριζάκια… τα πάντα όλα», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

«Μήπως είναι ερωτευμένος με άλλη κοπέλα; Με άλλη εταιρία αλλαντικών; Αλεξάνδρα Υφαντή; Να τα δώσουμε όλα τα ονόματα», σχολίασε με χιούμορ στη συνέχεια της κουβέντας ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Όχι, όχι. Σταματήστε, παιδιά. Ηρεμήστε λίγο, φτάνει», είπε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share