Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση με τη Βανδή: «Χ@στηκα ρε, αυτό που θέλω εγώ είναι...»

Σαφής η απάντησή του για το πόσο τον νοιάζει ο ντόρος...

20 Μαρτίου 2023 12:04
Κόλαφος ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σχέση με τη Βανδή: «Χ@στηκα ρε, αυτό που θέλω εγώ είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δει τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή να προκαλεί ντόρο, με τον ηθοποιό να απαντά με σαφήνεια για το... πόσο τον ενδιαφέρει.

Μιλώντας στο news247.gr και στον δημοσιογράφο Θεοδόση Μίχο, αναφέρθηκε στο σάλο που έχει προκληθεί με τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με τις φήμες να «φουντώνουν» σχετικά με ενδεχόμενο γάμο τους, ενώ αναφέρθηκε και για πρώτη φορά στον γιο του.

Η απάντηση του ηθοποιού στον... ντόρο

Δεν εκνευρίζεσαι όταν επί μέρες γίνεσαι πρώτη είδηση επειδή πήγες στα μπουζούκια;

Όχι, γιατί χέστηκ@ για την αποδοχή. Δεν μου χαλάει κάτι. Ούτε με προσδιορίζει όλη αυτή η φασαρία. Εγώ κινούμαι με τον τρόπο που με κάνει να νιώθω καλά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Και το παιδί μου και η Δέσποινα και όλοι οι δικοί μου να είμαστε μια χαρά. Το μόνο που μπορεί να με κάνει τούρμπο είναι αν έτσι όπως καθόμαστε τώρα, σηκώσει ο άλλος τη φωτογραφική μηχανή. Γιατί το κάνεις, ρε φίλε; Δηλαδή οι περισσότερες φωτογραφίες που βγήκαν με τη Δέσποινα, στα Εξάρχεια, στην Αράχωβα, οπουδήποτε, δεν ήταν καν από παπαράτσι. Δηλαδή τι νομίζουν; Ότι χορεύω περιμένοντας ότι θα τραβήξει ο άλλος με το κινητό; Το κάνω γιατί γουστάρω.

Πώς σου φαίνεται ότι μάλλον περισσότεροι απ’ όσους ξέρουν τι σόι καλλιτέχνης είσαι, μπορεί να συζητάνε για ό,τι έκανες ένα τυχαίο βράδυ με τη σύντροφό σου;

Έχει ένα κόστος όλο αυτό, μπορεί και καλλιτεχνικό, αλλά αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά, τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Η ζωή δεν είναι πιο σημαντική από την τέχνη; Τα βάζω λοιπόν σε αυτή τη ζυγαριά και λέω: εγώ φίλε είμαι καλά. Έχω χρόνο για το καλλιτεχνικό κομμάτι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Θα δείξει ο χρόνος αν θα γίνω ένας κακός σελέμπριτι. Πρώτα είναι η ζωή και μετά όλα τ’ άλλα. Αν δεν ζεις όπως θες, τι να την κάνεις την τέχνη;

«Χτυπά το κεφάλι του» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που θα ήθελε να «σβήσει» μετά τη σχέση με τη Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, έχοντας νωρίτερα παντρευτεί την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αποκτώντας κι ένα παιδί μαζί της.

Εσχάτως, βέβαια, χαμός είχε γίνει με την κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και να της χορέψει ζειμπέκικο και να τη φιλήσει.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζευγαριού έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, κάποιοι χρήστες στο TikTok βρήκαν ένα παλιό απόσπασμα από συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η... λατρεία που είχε κάποτε στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλούσε για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο!

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός! Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ για πρώτη φορά. Την ερωτεύτηκα και τελείωσε. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σε πρώτη φάση ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Ήταν τέτοια η χημεία που νόμιζα θα τρελαθώ!», δήλωνε τότε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share