Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν θέλει να το θυμάται κανένας από τους δύο: Το σπάνιο κλικ της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα από τα χρόνιας της αθωότητάς τους

Οι δύο ερμηνευτές είχαν βιώσει ένα σύντομο αλλά δυνατό έρωτα

20 Μαρτίου 2023 11:45
Δεν θέλει να το θυμάται κανένας από τους δύο: Το σπάνιο κλικ της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα από τα χρόνιας της αθωότητάς τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Με την ευκαιρία, δείτε το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Νταλάρα.

Εδώ βλέπουμε τον Σταύρο Κουγιουμτζή με τον Γιώργο Νταλάρα και την Άννα Βίσση την εποχή που ηχογραφούσαν τις "Μικρές Πολιτείες: Ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος της συνεργασίας του Σταύρο Κουγιουμτζή με τον Γιώργο Νταλάρα κυκλοφόρησε το 1974.

Οι "Μικρές Πολιτείες" σηματοδότησαν την πρώτη φορά που ο συνθέτης συνεργάστηκε με τον Μάνο Ελευθερίου αλλά και την πρώτη φορά που η Άννα Βίσση τραγούδησε σόλο στη δισκογραφία, το "Σ’αγαπώ" και το "Δίψασα στην πόρτα σου". Ο δίσκος έγινε χρυσός με πωλήσεις άνω των 50 χιλιάδων αντιτύπων.

«Βυθισμένος» στη θλίψη ο Γιώργος Νταλάρας - Πένθος για τον μουσικοσυνθέτη (video)

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε εσχάτως τη θλίψη του για μια είδηση, που έφερε ξανά το πένθος στην χώρα μας, με μια σπουδαία προσωπικότητα να μη βρίσκεται πια εν ζωή.

Συγκεκριμένα, μαζί με έναν ακόμη κορυφαίο καλλιτέχνη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την Opap Arenas στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πουν οι δυο τους το δικό τους «αντίο» στον κορυφαίο, Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος, είναι αυτός που συνέθεσε τον ύμνο της ΑΕΚ, στον οποίο έδωσε την... φωνή του ο Μίμης Παπαϊωάννου. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε «τραβήξει» αρκετές φορές τον Γιώργο Νταλάρα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share