Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Τραγική ειρωνεία με τη Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος που τη "σκότωσε" ένα χρόνο πριν πεθάνει

Ο άνθρωπος που της στάθηκε στα δύσκολα!

20 Μαρτίου 2023 11:20
Τραγική ειρωνεία με τη Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος που τη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική ειρωνεία! Αυτός ήταν ο θάνατος που "σκότωσε" την ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη, ένα χρόνο πριν πεθάνει. Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ...

Ήταν 23 Αυγούστου 2016, όταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους εμβληματικότερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή. Με ένα μήνυμά της στο Facebook, η Ζωή Λάσκαρη, αποχαιρετούσε, τότε, τον στενό της φίλο και αγαπημένο συνεργάτη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

"Σε αποχαιρετώ αγαπημένε μου... υπήρξες το καλύτερο παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή τη σπάνια καλοσύνη σου που φωταγωγεί ακόμα τη ζωή μου την κρατάω σαν μονάκριβο φυλαχτό", είχε γράψει μεταξύ άλλων η Ζωή Λάσκαρη για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 18 Αυγούστου 2017, έμελλε κι εκείνη να φύγει από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους θαυμαστές της.

Τραγική ειρωνεία με τη Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος που τη 'σκότωσε' ένα χρόνο πριν πεθάνει

Μετά το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, αποκάλυψε, μάλιστα, το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη. Η σούπερ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βοηθούσε για πολλά χρόνια το παιδί του Ανδρέα, Νικόλα, συμβάλλοντας οικονομικά στο μεγάλωμά του.

"Ο Νικόλας ήταν και παιδί της -δείτε εδώ όσα είχε πει ο μικρός-! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο ‘Αν θυμηθείς στο όνειρό μου’ και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω", είχε αναφέρει η Μαίρη Μπάρκουλη στην εφημερίδα Espresso.

"Ήθελα να αυτοκτονήσω": Σοκ με τα λόγια της Ζωής Λάσκαρη - Η αποκάλυψη που λίγοι θυμούνται

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν χωρίς καμία αμφιβολία από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές σταρ με δεκάδες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση. Ωστόσο, πίσω από τις στιγμές που απολάμβανε τα κεκτημένα της αλλά και το θαυμασμό του κοινού, υπήρχαν και οι δύσκολες φάσεις που περνούσε.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Καθημερινή", η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είχε αποκαλύψει πότε ήρθε στα όριά της και θέλησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Τραγική ειρωνεία με τη Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος που τη 'σκότωσε' ένα χρόνο πριν πεθάνει

"Έφτασε κάποια στιγµή που αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο. Θυµάµαι µετά το τέλος των παραστάσεων στο “Μακρύ ταξίδι µιας µεγάλης µέρας µέσα στη νύχτα” του Eυγένιου Ο’ Νιλ το 1997, δεν άντεχα άλλο. Ήταν πολύ εσωτερικό το έργο και τα μάζευα όλα µέσα µου. Ο γιατρός µου σύστησε να ηρεμήσω. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω. Στην ουσία, ήθελα απεγνωσμένα ένα διάλειµµα", είχε πει χαρακτηριστικά. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ τον άνδρα που ήθελε να την υιοθετήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share