Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Πάσχει από...»: Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Φρίκη!

20 Μαρτίου 2023 10:48
«Πάσχει από...»: Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και δυσκολότερα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον ίδιο να μην εμφανίζεται και την κατάσταση της υγείας του από πολλούς να θεωρείται κρίσιμη.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η τύχη του αγνοείται, αφού δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών είναι και η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε ερωτηθεί για την τύχη του κορυφαίου σόουμαν, με την απάντησή της να δημιουργεί νέα ερωτηματικά.

Τα λόγια της Ζαννίνου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δε θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν που το άκουσε, αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κι ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου στο «Στούντιο 4».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share