Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Τα βρόντηξε όλα ο Πασχάλης Τερζής: Ο λόγος που «σφάχτηκε» με τον Βασίλης Καρρά - «Δυστυχώς δεν έχουμε...»

Το γνωρίζατε;

20 Μαρτίου 2023 09:45
Τα βρόντηξε όλα ο Πασχάλης Τερζής: Ο λόγος που «σφάχτηκε» με τον Βασίλης Καρρά - «Δυστυχώς δεν έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όλη του τη ζωή του είχε μιλήσει ο Βασίλης Καρράς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και έφτασε μέχρι και στο κτήμα στο οποίο έχει γίνει αγρότης τα τελευταία χρόνια στα πατρικά του εδάφη στην Καβάλα, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή.

Δείτε επίσης: «Δυστυχώς...»: Τραγικά νέα για τον Πασχάλη Τερζή!

Τα βρόντηξε όλα ο Πασχάλης Τερζής: Ο λόγος που «σφάχτηκε» με τον Βασίλης Καρρά - «Δυστυχώς δεν έχουμε...»

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Καρράς προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε τι του συνέβη όταν ήλθε στην Αθήνα. Ότι δηλαδή δέχτηκε τόσο πόλεμο που έφτασε στο εξής απίθανο σημείο: «Με αναγκάσαν να βάλω φρουρά στο σπίτι μου στην Αθήνα! Να έχω τρία άτομα να με φυλάνε. Τι δουλειά είχα εγώ να έχω φρουρά; Γι΄ αυτό αναγκάστηκα να σταματήσω για ένα χρόνο. Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα έφαγα πολύ μεγάλο πόλεμο, δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε το βίντεο με τις στιγμές του με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τον αγαπούσε σαν παιδί του.

Γιατί… ‘σφάχτηκαν’ με τον Πασχάλη Τερζή;

Ωστόσο, ο Καρράς έριξε βόμβα όταν ρωτήθηκε για τον Πασχάλη Τερζή αν έχει, όπως όλοι πιστεύουμε, αδελφική σχέση μαζί του, αλλά και για την αποχή του τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα μουσικά πράγματα: «Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα. Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου, στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share