Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

«Σ' αυτό το γάμο ήμουν ο πρώτος που...» - Το ομολόγησε για τη Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

20 Μαρτίου 2023 08:36
«Σ' αυτό το γάμο ήμουν ο πρώτος που...» - Το ομολόγησε για τη Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και αρκετές φορές έχουν μιλήσει για το γάμο τους, απαντώντας πρόσφατα και σε φήμες περί χωρισμού.

Οι δυο τους έκαναν πρόσφατα το viral challenge των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και με κλειστά τα μάτια απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν, με αποκαλύψεις για τη σχέση του και το κοινό τους βίο.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή.

Το μοναδικό παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας τέσσερα παιδιά μέσα από το γάμο τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει στο After Dark και, ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια, αναφέρθηκε ακόμη και στη γνωριμία τους.

Εμείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το 2004.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι τότε single Ρουβάς και Ζυγούλη έπρεπε να έχουν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Έλα όμως που ο Ρουβάς αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Kι όχι μόνο! Ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι.

Σε άλλα νέα, ο Ρουβάς εξήγησε πως η ζωή με τέσσερα παιδιά είναι κάτι που ζει στο φουλ ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε σκεφτεί και είχε δηλώσει στην Κάτια πως θέλει πέντε παιδιά ενώ και οι δύο δεν φαντάζονταν ποτέ πως θα γίνονταν πολύτεκνοι, κρατώντας μέχρι και σήμερα «αναμμένη» την «φλόγα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share