Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Σάλος με Τόλη Βοσκόπουλο: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή - Στο περιθώριο η Άντζελα Γκερέκου

Ποια ήταν η μεγάλη του επιθυμία;

20 Μαρτίου 2023 08:33
Σάλος με Τόλη Βοσκόπουλο: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή - Στο περιθώριο η Άντζελα Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Μαρία Βοσκοπούλου: Η καλλονή κόρη του Τόλη έβγαλε το μαγιό της και προκάλεσε χαμό (photo)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία -σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time- είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, το οποίο θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Σάλος με Τόλη Βοσκόπουλο: Η κρυφή «διαθήκη» του τραγουδιστή - Στο περιθώριο η Άντζελα Γκερέκου

Περήφανη μάνα η Άντζελα Γκερέκου: Σε αυτό το video clip πρωταγωνιστεί η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου έχει γίνει μία κούκλα! Στα 21 της πλέον η Μαρία Βοσκοπούλου ασχολείται με την υποκριτιή, ωστόσο πριν μερικά χρόναι είχε κάνει και ένα πέρασμα από το τραγούδι, αλλά σε ρόλο μοντέλου για video clip.

Δείτε επίσης: «Τους ζήτησε 300.000 για να μην...» - Όταν Τόλης Βοσκόπουλος και Μαρινέλλα έφτασαν ένα «βήμα» από το θάνατο

Η Μαρία, εκτός από την ομορφιά των γονιών της, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο τους, αφού θέλει να ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο. Μάλιστα, έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολής Modern Music Arts, με δασκάλα την ανερχόμενη τραγουδίστρια Chryssanthemis, η οποία είχε κυκλοφορήσει πριν καιρό το νέο της video clip από την Panik Records.

Και ποια πρωταγωνιστεί σε αυτό το video clip; Μα, φυσικά η Μαρία που πήρε έτσι τον πρώτο της ρόλο…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share