Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

7 χρόνια "φαγούρα": Γιατί "σκοτώθηκαν" Μάρκος Σεφερλής και Ελένη Μενεγάκη; Ο άγριος καυγάς και τα άγνωστα περιστατικά πίσω από τις κάμερες

Όλο το παρασκήνιο της "σχέσης" τους

20 Μαρτίου 2023 07:30
7 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, όσο και η Ελένη Μενεγάκη αν και προέρχονται από διαφορετικούς χώρους είναι από τα άτομα της ελληνικής showbiz, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, τη στιγμή που αναμένει το επόμενο τηλεοπτικό του «βήμα», αναφέρθηκε σε όλους όσους θέλησαν να τον «βομβαρδίσουν» με αφορμή την κωμική σειρά Super Mammy.

Τα άγνωστα περιστατικά με τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, τα δύο πρόσωπα φαίνεται πως στο παρελθόν δεν είχαν επαφές, λόγω παρεξηγήσεων που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα οι σχέσεις των δύο προσώπων ψυχράνθηκαν, όταν ο Μάρκος Σεφερλής δεν αποδέχτηκε πρόσκληση στην εκπομπή της παρουσιάστριας, για να πάει σε άλλη ανταγωνιστική εκπομπή.

7 χρόνια 'φαγούρα': Γιατί 'σκοτώθηκαν' Μάρκος Σεφερλής και Ελένη Μενεγάκη; Ο άγριος καυγάς και τα άγνωστα περιστατικά πίσω από τις κάμερες

Ωστόσο μετά από επτά χρόνια η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως λύθηκε. Οι δυο τους μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα κοινό τηλεοπτικό happening στο κέντρο της Αθήνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share