Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εικόνες ντροπής: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ανατριχιάζει!

19 Μαρτίου 2023 20:23
Εικόνες ντροπής: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας αγαπητός και αξιόλογος ηθοποιός που απολαμβάναμε να βλέπουμε! Βέβαια σήμερα αντικρίζουμε εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στον τάφο του ηθοποιού!

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που "έφυγε" από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Η τελευταία του κατοικία δείχνει σημάδια εγκατάλειψης. Στις φωτογραφίες που θα δείτε, πρασινάδες έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τον περιποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει το καντήλι.

Εικόνες ντροπής: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις ταινίες του, οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.Όταν ο ηθοποιός "έφυγε" στην κηδεία του εκτός από τον γιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους συγγενείς του βρέθηκαν και χιλιάδες θαυμαστές του για να του πουν το τελευταίο "αντίο".

Εικόνες ντροπής: Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Η ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ μετά τον θάνατό του σχολιάστηκε και η διαθήκη του, η οποία δεν περιλάμβανε τον γιο του, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ακολούθησε διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό του.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους που την σόκαρε!

Ένα άγνωστο περιστατικό έρχεται στο φως για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον άγριο ξυλοδαρμό μπροστά σε όλους που την σόκαρε! Επίσης, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα εξώφυλλο περιοδικού όπου φαίνεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ανάβει φωτιές στα μπουζούκια.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανοίγει το αρχείο του και δημοσιεύει στο ΒΗΜΑgazino σπάνιες φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις Κάννες. Οι δυο τους με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας “Διπλοπενιές', βρέθηκαν στην Γαλλία και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης στις Κάννες, το Akou Akou Club.

Εκεί η Αλίκη εντυπωσίασε (αν και άυπνη) όλους όσους βρέθηκαν στο πάρτι, τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με το χορό και τα φιλιά της στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και γνώρισε τον Ομάρ Σαρίφ, τον Αλμπέρτο Σάρντι και πολλούς ακόμη αξιόλογους καλλιτέχνες. Όπως αποκάλυψε πολλά χρόνια αργότερα η ίδια η Αλίκη όμως το πάρτι δεν ήταν όπως το είχε φανταστεί.

Το γλέντι μετατράπηκε σε ξυλοδαρμό και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πιάστηκε στα χέρια με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο γνωστός πρωταγωνιστής ένιωσε αδικημένος, όταν κατάλαβε πως ο Μιχαηλίδης τους κάλεσε να κάνουν το πάρτι και προσπάθησε να προωθήσει την Ρίκα Διαλυνά, μετατρέποντας το διάσημο ζευγάρι από πρωταγωνιστές σε απλούς θεατές της βραδιάς.

Η Αλίκη είχε αφηγηθεί για το περιστατικό: “Από τις Κάννες θυμάμαι τον καβγά του Παπαμιχαήλ με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο Δημήτρης κι εγώ μετά την παράσταση που παίζαμε στη Θεσσαλονίκη, είχαμε ταξιδέψει με νυχτερινή πτήση για τις Κάννες, είχαμε αλλάξει τρία αεροπλάνα και ήμασταν άυπνοι. Έπρεπε να παραβρεθούμε στην προβολή της ταινίας και στο πάρτι... Πάμε στο πάρτι και είχαμε συμφωνήσει ότι στο “Κάτω στον Πειραιά στα καμίνια” θα σηκωνόμασταν με τον Δημήτρη. Εκείνος να χορέψει ζεϊμπέκικο και εγώ να τραγουδήσω... άρχισε να γίνεται σαματάς και κατέβασαν το γενικό. Έκοψε ο Βίκτωρας το γλέντι έδιωξε τις κάμερες και τους είπε είναι νωρίς”, αναφέρει η Αλίκη εξηγώντας πως ο Μιχαηλίδης ήθελε εκείνη τη βραδιά να προωθήσει τη Ρίκα Διαλυνά και δεν ήθελε να κλέψουν εκείνοι την παράσταση. Αυτό εξόργισε τον Παπαμιχαήλ και ήρθε στα χέρια με τον Μιχαηλίδη.

“Έγινε χαμός, βγήκαν έξω από το κέντρο και ο Ομάρ Σαρίφ κράταγε τον Δημήτρη και ο Αλμπέρτο Σόρτι τον Μιχαηλίδη. Η Ρίκα Διαλυνά εξακολουθούσε να χορεύει, οι κάμερες παίρνανε. Έγινε τέτοιος καβγάς... Κι εγώ στην άκρη έκλαιγα”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share