Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξυπνάει με κλάματα και…»: Εφιαλτικές στιγμές για την Αννίτα Πάνια!

Δύσκολες ώρες!

19 Μαρτίου 2023 20:07
«Ξυπνάει με κλάματα και…»: Εφιαλτικές στιγμές για την Αννίτα Πάνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν η Αννίτα Πάνια και θέλει να τις αφήσει στο παρελθόν! Όσο γίνεται βέβαια, γιατί όταν μιλάμε για θάνατο δικό σου ανθρώπου ο πόνος δεν σταματάει ποτέ! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έζησε εφιαλτικές μέρες και νύχτες αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Η Αννίτα Πάνια είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μετά τον χαμό του από την πολύχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ κι από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης και την ίδια!

«Ξυπνάει με κλάματα και…»: Εφιαλτικές στιγμές για την Αννίτα Πάνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά της, η παρουσιάστρια, βίωνε εφιαλτικές καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες και έχει χάσει τον ύπνο της. “Βλέπει τον πατέρα της πολλές φορές στα όνειρά της.

Ξυπνάει με κλάματα μερικές φορές στον ύπνο της και επειδή δεν κοιμάται καλά τις νύχτες η καθημερινότητά της γίνεται πολύ εξοντωτική για εκείνη. Τις έχει κοπεί και λίγο η όρεξη αλλά προσπαθεί να το παλέψει για το παιδί της. Δεν θέλει να την βλέπει έτσι.”

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Θα μπορούσε και πατέρας της - Απίστευτη η διαφορά ηλικίας τους!

Αδιανόητος ο αριθμός της ηλικίας του Νίκου Καρβέλα! Εσείς το ξέρατε πόσα χρόνια μεγαλύτερος είναι από την Αννίτα Πάνια;

Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

"Θα πεθάνω και...": Αναταραχή από την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Δηλώσεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Αννίτα Πάνια σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε.

Η παρουσιάστρια που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η Αννίτα Πάνια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μεγάλη χαρά της ζωή της είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share