Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο δεσμός μου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν είχε ακουστεί μέχρι...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Μαρτίου 2023 18:30
Αποκάλυψη «βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο δεσμός μου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν είχε ακουστεί μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη όπου και έκανε αποκάλυψη «βόμβα» για την προσωπική της ζωή, αλλά και το δεσμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που όπως λέει δεν είχε ακουστεί. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δε με απασχόλησε ποτέ το παρασκήνιο. όσο εύκολα ανάβει, τόσο εύκολα σβήνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι μαζί με άλλες τρεις πασίγνωστες ηθοποιούς ήμασταν τα “βαθιά λαρύγγια” της Ελλάδας. Δεν ασχολήθηκα φυσικά, ήταν για γέλια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

 Κάτια Δανδουλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Η ίδια παραδέχτηκε στο Hello ακόμη πως είχε σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και είπε: «Με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό που το αποκάλυψε. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν’ αναφερθούν».

Τέλος η ηθοποιός είπε ότι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλές φίλες.

«Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Από τα 23 μου χρόνια ήμουν με έναν άνθρωπο...».- Η αντίδραση των γονιών της για τη σχέση της

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει μιλήσει ελάχιστες φορές για τον εαυτό της και τη ζωή της, οπότε στις περιπτώσεις, όπου το έκανε, είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει.

Η ίδια, εξομολογούμενη πολλά εσχάτως για την πορεία της, είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη και στην αντίδραση των γονιών της με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαν.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς τον γνώρισε.

«Ήταν δάσκαλός μου στο Θέατρο Τέχνης. Ήξερα από τότε ότι θα σημάδευε τη ζωή μου. Το ένιωθα. Ήταν καρμικό. Όταν τέλειωσα τη σχολή επί Χούντας, εκείνος είχε πάει στο Παρίσι, για επτά χρόνια. Όταν γύρισε πια μείναμε μαζί 32 χρόνια. Ουσιαστικά μείναμε μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, γιατί υπήρχαν μεγάλα οικογενειακά προβλήματα, με αρρώστιες και άσχημες καταστάσεις. Κάναμε μια ζωή πολύ ευτυχισμένη αλλά με πολλές πρακτικές δυσκολίες».

Κάτια Δανδουλάκη και Μάριος Πλωρίτης

Ήταν από τους τυχερούς ανθρώπους που βρήκαν τον άνθρωπό τους σε νεαρή ηλικία. «Από τα 23 μου χρόνια ήμουν με ένα θαυμαστό άνθρωπο».

Οι γονείς της δέχτηκαν αυτή τη σχέση πολύ εύκολα γιατί: «Ήταν ευτυχισμένοι γιατί έβλεπαν πόσο ευτυχισμένη ήμουν εγώ».

Με τον σύντροφό της είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας κάτι το οποίο ήταν ταμπού εκείνη την εποχή.

«Οι δικοί μου ένιωθαν σιγουριά με τον Μάριο. Ήμουν σε ένα ασταθές επάγγελμα και έβλεπαν ότι είχα δίπλα μου έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Ο Μάριος ήταν ένας πολύ προσιτός και "γλυκόπιωτος" άνθρωπος. Δεν ήταν ο περίεργος, αποστειρωμένος και απόμακρος άνθρωπος των γραμμάτων. Ήταν άνθρωπος της ζωής, των γυναικών, της ζωντάνιας, του γέλιου», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share