Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας...» - Η αναφορά στον Γρηγόρη Πετράκο

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

19 Μαρτίου 2023 16:59
«Βόμβα» από Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας...» - Η αναφορά στον Γρηγόρη Πετράκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, ενώ πέταξε «βόμβα» στην αναφορά της για την απιστία. Με την ευκαιρία, δείτε το γιο που έχει αποκτήσει η ηθοποιός με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει».

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας. «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».

«Η σχέση μου με τον Πασχάλη Τσαρούχα...»: Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Πετράκου για τον πρώην σύζυγο της Θεοφανίας Παπαθωμά

Για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη Θεοφανία Παπαθωμά, τη μελέτη του λόγου του Ιησού και τη σχέση του με την εκκλησία, μίλησε στο "MEGA Καλημέρα" ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και για την ατάκα της όταν πρωτοσυναντήθηκαν.

"Η σχέση μου με τον Πασχάλη Τσαρούχα είναι ιδανική. Η Θεοφανια έπεσε στο κεφάλι μου σαν κεραμίδι, μπήκε κατά λάθος εκεί που τραγουδούσα. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε η Θεοφάνια μου είπε "αγόρι μου, τι φωνάρα είσαι εσύ;”", είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

"Περνούσαμε έξω από την εκκλησία, είπαμε δεν βαφτίζουμε εδώ το παιδί; Και την βαφτίσαμε την επόμενη ημέρα. Στην Θεοφανία μου αρέσει η ακεραιότητά της και η πνευματικότητά της, εκτός από την τρομερή ομορφιά της", πρόσθεσε.

Για τα ταμπού και τη σχέση του με την εκκλησία ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε πως, "η Θεοφανία γέννησε στο σπίτι και την επόμενη ημέρα πήγαμε για μπάνιο με το μωρό, τα ταμπού δεν τα μπορώ. Είμαι χριστιανός μέχρι το κόκκαλο και μελετώ τα λόγια του Ιησού".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share