Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Λίτσα Γιαγκούση: «Το διαζύγιο με το Χρήστο Δάντη...»

«Βόμβα» από την τραγουδίστρια

19 Μαρτίου 2023 16:37
Άκρως αποκαλυπτική η Λίτσα Γιαγκούση: «Το διαζύγιο με το Χρήστο Δάντη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Pop Up έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά. Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά! Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση και μετά μίλησε για το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

Δείτε τις δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση:

«Χείμαρρος» ο Χρήστος Δάντης: «Η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο»

Ο Χρήστος Δάντης είχε βρεθεί καλεσμένος πριν μερικά χρόνια του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο JoinUs. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τους χωρισμούς του και κάρφωσε την πρώην σύζυγό του, Φλώρα Θεοδώρου.

Για τους χωρισμούς του:

Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταις μόνο εσύ. Είναι εύκολο να πεις «έκανα λάθος επιλογή, κράτησα λάθος χαρακτήρα μέσα σε αυτή τη συμβίωση». Αλλά δεν φταις μόνο εσύ. Έκανα άφοβα και τους 4 γάμους. Δεν φοβάμαι να κάνω αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω.

Χρήστος Δάντης και Φλώρα Θεοδώρου

Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα.. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής επισκίασαν τη δουλειά μου.. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο τα media με τσαλαπάτησαν και η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα.

Για τη σχέση με τον πατέρα του:

Στερήθηκα πάρα πολύ τον πατέρα μου γιατί έφυγε στην Αμερική το 1976, όταν ήμουν 10 ετών και από το 1976 τον είδα το 1986. Τον ξαναείδα 20 ετών. Και μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτή η σχέση. Και προσπαθώ να είμαι πάρα πολύ κοντά με τα παιδιά. Ξαναχτίσαμε τη σχέση, πάντα όμως υπήρχε μια απόσταση. Πάντα όμως υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share