Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

Βόμβα στην ελληνική showbiz!

19 Μαρτίου 2023 15:35
Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να τους ζήσει! Έγκυος στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! Δεν κουμπώνει πλέον ούτε το πουκάμισο! Γεγονός η εγκυμοσύνη της! Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της.

Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν εύκολη καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετε. Σήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Σήμερα και μετά το κείμενο του freegossip, η Ελένη Μενεγάκη -δείτε εδώ το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει- φρόντισε να είναι με μια φωτογραφία πιο ξεκάθαρη: Πήρε τέτοια πόζα, φόρεσε τέτοια ρούχα ώστε το σημείο που φουσκώνει πρώτα η κοιλιά μιας εγκυμονούσας, να φαίνεται ξεκάθαρα!

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

Βλέποντας τη φωτογραφία αυτή όσες γυναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώβριο απ' όταν άρχισε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει!

Η φωτογραφία που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της! 5η φορά μαμά!

Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες. Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που παίρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμάριο σ΄ όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

Έγκυος για 5η φορά η Ελένη Μενεγάκη; Ξανά πατέρας ο Ματέο Παντζόπουλος

H Ελένη Μενεγάκη στην κουζίνα με τη μικρή Μαρίνα

Αυτό το “δεν μπορεί ξανά έγκυος” αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Γιατί όλα τ’ άλλα, φωνάζουν το αντίθετο. Μην βιαστείτε να πείτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ' όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει. Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share