Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της…»: Βαρύ πένθος για την Χαρούλα Αλεξίου, ο ξαφνικός θάνατος και το σπαρακτικό αντίο

Η απώλεια που τη «γονάτισε»

19 Μαρτίου 2023 15:24
«Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της…»: Βαρύ πένθος για την Χαρούλα Αλεξίου, ο ξαφνικός θάνατος και το σπαρακτικό αντίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος πέρασε πριν λίγο καιρό η Χαρούλα Αλεξίου, όταν ο ξαφνικός θάνατος μιας συνεργάτιδάς της τη «γονάτισε». Η γνωστή ερμηνεύτρια θέλησε να πει το δικό της σπαρακτικό αντίο στη στιχουργό, Βάσω Αλλαγιάννη, που έφυγε ήσυχα στον ύπνο της.

H Χαρούλα Αλεξίου προχώρησε σε συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μέσα από την οποία αποχαιρέτησε την σπουδαία συνθέτη και στιχουργό. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το σπίτι της τραγουδίστριας στην Φιλοθέη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

Χαρούλα Αλεξίου και Βάσω Αλλαγιάννη

«Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της. Αυτή η γυναίκα που ήταν τόσα πολλά πράγματα. Η «Svarno».

Που έγραφε τραγούδια
Που θεράπευε με Reiki
Που συμβούλευε με αυτογνωσία
Που αγαπούσε με πάθος
Που κάπνιζε πολύ
Που έραβε
Που έπλεκε
Που μας μάλωνε να ξυπνήσουμε
Που γελούσε σαν μωρό
Που τραγουδούσε
Που ταξίδευε πολύ
Που μας γέμιζε δώρα

Η Βάσω Αλλαγιάννη που την τραγούδησα κι εγώ με τους στίχους του Ρασούλη και τους δικούς της στον Ζαμπέτα όπως την τραγούδησαν και τόσοι άλλοι. Η “Svarno” η φίλη μου και master μου στο Reiki. Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της για να αναπαυτεί για πάντα».

Έριξε «βόμβα» για τον Παπακαλιάτη η Χάρις Αλεξίου: «Είναι ένας έρωτας...»

Η Χάρις Αλεξίου έχει μιλήσει σε ορισμένες περιπτώσεις για την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια, αναφερόμενη και στη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Τρολάρω από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Κυρίως τον εαυτό μου. Μεγαλώνω, ωριμάζω άλλα ξαναζώ μία νιότη μέσα από το θέατρο. Έχοντας μεγάλους δάσκαλους στο τραγούδι από ένα σημείο και μετά οδηγούσα εγώ το όχημα. Τώρα πρέπει πάλι κάποιος να με καθοδηγήσει. έχω του σκηνοθέτες. Δεν τέλειωσα τη σχολή του Πέλου Κατσέλη. Η σχολή ήταν απογευματινή και το βράδυ τραγουδούσα», δήλωσε σχετικά με την σχολή που «παράτησε», ενώ για τον πρώτο σύζυγό της, αλλά και τον έρωτα επεσήμανε:

«Έπρεπε ανάμεσα στη σχολή και στις βραδινές εμφανίσεις να δω και έναν αγαπημένο, οπότε δεν προλάβαινα. Ήταν ο πρώτος μου σύζυγος. Έρωτας ήταν η αιτία. Ο έρωτας θέλει τα νιάτα. Οι άνθρωποι να είναι ζωντανοί, να χορεύουν χωρίς να πονάει το πόδι τους. Ο έρωτας είναι μία τρέλα. Άμα το σώμα δεν μπορεί να την ακολουθήσει;».

Η απάντησή της για τη συνεργασία με τον Maestro

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro, η Χάρις Αλεξίου, που είχε ανατριχιάσει για την υγεία της σε άλλη περίπτωση, τόνισε πως, «η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro» του MEGA είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό», και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως, «μου έχει πει ο Χριστόφορος «σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η, την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή».

«Αφού Θέλει ο Χριστόφορος να είμαι και στον δεύτερο κύκλο του «μαέστρο» ναι θα είμαι», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share