Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανησυχία για τον Στηβ Κακέτση: Τα νεότερα για την υγεία του επιχειρηματία μετά το εγκεφαλικό

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό επιχειρηματία

19 Μαρτίου 2023 15:05
Ανησυχία για τον Στηβ Κακέτση: Τα νεότερα για την υγεία του επιχειρηματία μετά το εγκεφαλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία του Στηβ Κακέτση μετά το εγκεφαλικό επεισόδια που είχε. Η περιπέτεια του γνωστού επιχειρηματία τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά σοβαρή κατάσταση.

Έπειτα το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, βρίσκεται σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», η κατάσταση του γνωστού επιχειρηματία -που επί σειρά ετών διατηρούσε κάποια από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας – παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο Στηβ Κακέτσης συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ ενώ στο πλευρό του έχει τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι τον στηρίζουν και ελπίζουν να καταφέρει να βγει νικητής.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, με την καλλιτέχνιδα να είναι αποκαλυπτική. Παράλληλα διατηρούσε σχέση και με την τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου. O γνωστός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί πριν από 10 χρόνια για χρέη στο Δημόσιο.

Το 2017, σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Στηβ Κακέτσης είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση:

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο; Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο» και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου “έκαναν κοιλιά”, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο».

«Βόμβα» από Στηβ Κακέτση: «Με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαμε ένα κοριτσάκι που πέθανε...»

Ο Στηβ Κακέτσης είχε ζήσει περιόδους προσωπικού απόγειου, αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, με τον ίδιο να βιώνει την τραγωδία της απώλειας ενός παιδιού. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με την Κατιάνα Μπαλανίκα είχαν ένα κοριτσάκι που πέθανε.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές.

«Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα.Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share