Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

«Ήταν σφαγή στην κυριολεξία»: Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή στη ζωή του Θανάση Βέγγου!

Τι είχε εξομολογηθεί;

19 Μαρτίου 2023 14:54
«Ήταν σφαγή στην κυριολεξία»: Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή στη ζωή του Θανάση Βέγγου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι έχουμε τις ίδιες εικόνες από τον Θανάση Βέγγο στο μυαλό μας. Να τρέχει, να βοηθάει και να προσφέρει γέλιο…Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή του. Ο ίδιος είχε μιλήσει για την χειρότερη στιγμή της ζωής του, χαρακτηρίζοντας τη «σφαγή στην κυριολεξία»

Αυτή την φορά όμως θα τον δούμε κάπως διαφορετικό.Και αυτό γιατί στο προσκήνιο έχει έρθει μια παλιά συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου δεν γελάει όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της είναι προβληματισμένος. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου πριν φύγει από τη ζωή.

Και αυτό γιατί σε κάποια στιγμή δέχθηκε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
«Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου; Για εμένα νομίζω ήταν όταν ξήλωνα την ταμπέλα που έλεγε “Θανάσης Βέγγος, Ταινίες Γέλιου”», απάντησε ο διαχρονικά πιο αγαπητός της Ελλάδας, συμπληρώνοντας: «Σήμαινε την διάλυση της δουλειάς μου, του γραφείου παραγωγής».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα, εκεί «συννέφιασε» ακόμα περισσότερο: «Ήρθε κάποια στιγμή που το σκέφτηκα. Σας είπα, με το μακελειό αυτό. Αυτή η σφαγή στην κυριολεξία, γιατί περί σφαγής επρόκειτο. 6.400.000, ξεκλήρισμα της οικογένειάς μου, το σπίτι μου και λίγο από το κέφι μου το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αξίζει πάρα πολλά, μιας και χρειάζεται να το γεννήσω στον κόσμο»

Δείτε το βίντεο

Αποκάλυψη «βόμβα» από Δημήτρη Πιατά: «Ο Θανάσης Βέγγος δεν έδωσε ποτέ...»

Στο περιοδικό People είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη ο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Θανάση Βέγγο, κάνοντας μια αποκάλυψη «βόμβα» και εξομολογήθηκε το λόγο που ο αείμνηστος ηθοποιός δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης για το Θανάση Βέγγο, αλλά και η Γωγώ Μπρέμπου.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που αντιλήφθηκες ότι είσαι πλέον γνωστός; Πάνε πολλά χρόνια, φαντάζομαι…

Ήταν το 1980. Τη φορά που βρέθηκα να είμαι αφίσα σε τρόλεϊ. Πήγα να πάρω το τρόλεϋ και είδα τη φάτσα μου απ’ έξω. Ντράπηκα… Πάντως, ακόμη μου αρέσει να κυκλοφορώ με τα Μέσα.

Ο λόγος;

Με θέλγει η ιστορία του να επικοινωνώ με τον κόσμο, να υπάρχω ανάμεσά τους. Διατηρώ έτσι αν θέλεις, τη νεανικότητά μου και τη δροσιά μου. Βεβαίως, υπάρχει ένα κοινό που μπορεί να μην είναι ευγενικό μαζί σου αλλά εκεί, απαντάς ανάλογα. Οι περισσότεροι όμως, με σέβονται όπως τους σέβομαι κι εγώ.

Δεν αισθάνεσαι αμήχανα να «καρφώνονται» τόσα ζευγάρια μάτια πάνω σου;

Καθόλου! Δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. Θα με δεις σε εκδηλώσεις ή σε μια ουρά να περιμένω όπως όλοι. Δεν διεκδικώ τίποτα παραπάνω. Πιθανόν, κρύβω μέσα μου έναν πρόσκοπο. Μου αρέσει να προσφέρω, να βάζω τον άλλον στο επίκεντρο της φροντίδας μου. Μάλλον αυτό έμαθα από τους γονείς μου.

Αυτό λειτούργησε μόνο θετικά στη ζωή σου;

Μπορεί κάποιες φορές να λειτούργησε και αρνητικά, μην λέω ψέματα. Κάποια στιγμή γνώρισα στη ζωή μου έναν συγκλονιστικό ηθοποιό, τον Θανάση Βέγγο. Ο Θανάσης Βέγγος δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στη ζωή του διότι δεν επιθυμούσε και είχε τεράστιο πρόβλημα με έναν κόσμο που τον κυνηγούσε με κάθε τρόπο.

Ο Θανάσης δεν παραδόθηκε όμως, έτσι εύκολα. Να κλειδωθεί σε έναν γυάλινο τοίχο. Κυκλοφορούσε έξω στον δρόμο και έγινε ο δικός τους άνθρωπος. Το αποτέλεσμα ήταν να του χρεώσουν ότι είναι αντιστάρ. Γιατί δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι είχε άλλη ιδεολογία από τη δική τους. Ίσως κάτι παρόμοιο να χρεώνουν και σε μένα…

Ίσως στην εποχή μας να είναι προτιμότερο από σταρ να είσαι αντιστάρ.

Δεν έχεις άδικο σ’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το κάνω επίτηδες. Και ότι δεν έχασα από αυτό. Το αντίθετο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share