Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ήταν πολλά τα λεφτά για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Τόσα χρήματα είχε πάρει από τη λίστα Πέτσα

Κασέ με πολλά μηδενικά

19 Μαρτίου 2023 14:45
Ήταν πολλά τα λεφτά για τον Νίκο Ευαγγελάτο: Τόσα χρήματα είχε πάρει από τη λίστα Πέτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου είχε δεχθεί σκληρή κριτική την εποχή της λίστας Πέτσα αναφορικά με τα χρήματα που είχε λάβει από αυτήν. Μάλιστα, σε δεκάδες sites εκείνη την εποχή γινόταν λόγος για λεφτά που άγγιζαν το εκατομμύριο, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του δημοσιογράφου επρόκειτο για fake news.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του newsit που τιτλοφορείται «Η απάντηση μας στη συκοφαντία…» ανέφερε:

«Εδώ και μέρες το newsit.gr δέχεται για ακόμη μια φορά «λάσπη». Ότι δήθεν πήρε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» το ιλιγγιώδες ποσό των 860.000 ευρώ! Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

Στα 11 χρόνια της λειτουργίας του το newsit.gr είναι το κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό site. Με αρκετά πάνω από 1.000.000 μοναδικούς αναγνώστες την ημέρα, χωρίς ούτε μια αγωγή σε βάρος του και πληρώνοντας τους συνεργάτες του ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση.

Με αντικειμενικότητα, προβολή όλων των απόψεων και σεβασμό σε θεσμούς και αρχές.

Νίκος Ευαγγελάτος λίστα Πέτσα χρήματα

Αυτοί που κατασκεύασαν αλλά και αυτοί που διέσπειραν αυτή τη συκοφαντία των 860.000 ήξεραν καλά το μέγεθος του ψεύδους. Γιατί αν είσαι δημοσιογράφος και αναφέρεις ένα ποσό κατόπιν έρευνας μπορεί να πέσεις και… λίγο έξω. Αν όμως αναφέρεις ένα ποσό που μπορεί να είναι 2,3,4,5,6 ή και 7 (!) φορές φουσκωμένο δεν μπορεί να κανείς λάθος. Έχεις άλλο στόχο.

Επίσης αν δεν κάνεις ούτε ένα τηλεφώνημα σε αυτούς για τους οποίους γράφεις να τους ρωτήσεις την αλήθεια είναι γιατί δε θέλεις την αλήθεια αλλά τη λάσπη. Γι’ αυτό μόνη λύση είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Και επειδή κάποιοι στην απελπισία και το αδιέξοδο τους μπορεί να ισχυριστούν διάφορα… τα ποσά δεν αλλάζουν εκ των υστέρων. Υπάρχουν δεκάδες email με τα αρμόδια διαφημιστικά γραφεία και βέβαια τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εδώ και εβδομάδες πολύ πριν τα …ρεπορτάζ και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Η συνέχεια επί της αιθούσης!»

Τόσα χρήματα είχε πάρει ο Νίκος Ευαγγελάτος από τη λίστα Πέτσα

Σύμφωνα με την χρηματική κατανομή της λίστας Πέτσα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Νίκος Ευαγελάτος φέρεται να έλαβε για τις ιστοσελίδες www.newsit.gr, www.tlife.gr και www.iatropedia.gr, τις οποίες διευθύνει, συνολικά 297.600 € από τα 20.000.000 €.

Ωστόσο ακόμα και αυτό το ύψος της επιχορήγησης απέκλινε σε μεγάλο βαθμό από το μέσο καταβεβλημένο ποσό ανά ιστοσελίδα, γεγονός για το οποίο είχε δεχθεί σφοδρή κριτική

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share