Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανησυχία για το Γιώργο Μαρίνο: Το πρόβλημα στην καρδιά και το άγνωστο χειρουργείο

Η περιπέτεια που τον...ταρακούνησε

19 Μαρτίου 2023 14:20
Ανησυχία για το Γιώργο Μαρίνο: Το πρόβλημα στην καρδιά και το άγνωστο χειρουργείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρόβλημα στην καρδιά του Γιώργου Μαρίνου προκάλεσε έντονη ανησυχία στον περίγυρό του, ωστόσο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς πριν κάποια χρόνια. Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο για καιρό ήταν άγνωστο σε πολλούς.

Ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε στην καρδιά του, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου εξελίχθηκε ομαλά. Με την ευκαιρία δείτε τον λόγο που εξαφανίστηκε.

Ο δημοφιλής σόουμαν έκανε αγγειοπλαστική (το γνωστό «μπαλονάκι») σε μια αρτηρία που είχε φράξει και του δημιουργούσε προβλήματα. Ο Γιώργος Μαρίνος μπήκε στο χειρουργείο -μια απόφαση που ελήφθη από τους θεράποντες ιατρούς του μετά την εξέταση της στεφανιογραφίας την οποία έκανε και όλα πήγαν καλά.

Γιώργος Μαρίνος χειρουργείο

«Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση με το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γιώργος. Κάποιοι υποστήριζαν ότι υποβλήθηκε σε πολλαπλά by pass, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία σε όλους εκείνους που τον αγαπάνε και δεν έχουν πρόσβαση στο στενό του περιβάλλον, ώστε να γνωρίζουν την αλήθεια» είχε πει στην «Espresso» άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στον καλλιτέχνη.

Να πούμε ότι με το που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου βρέθηκαν ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Αννα Φόνσου και η Κάτια Δανδουλάκη.

«Παίρνω φάρμακα, είμαι σε άθλια κατάσταση»: Μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαρίνος!

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως ηθοποιός. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να αποσυρθεί, αποκαλύπτοντας πως είναι σε άθλια κατάσταση και παίρνει φάρμακα.

Σήμερα, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα σπίτι στη Βούλα και αυτό του έχει στοιχίσει πολύ.

«Προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω , γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα», δήλωσε στο περιοδικό ciao και συνέχισε: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια.

Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

Γιώργος Μαρίνος

Ο showman πιο ειλικρινής από ποτέ δεν δίστασε ν' αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή.

Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του. «Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα.

Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share