Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

«Καρφιά» από Δήμητρα Λιάνη σε Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Σε μένα ήταν πιστός ο Ανδρέας, δεν ξέρω τι έκανε με...»

Έμμεσα «πυρά» εναντίον της

19 Μαρτίου 2023 14:11
«Καρφιά» από Δήμητρα Λιάνη σε Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Σε μένα ήταν πιστός ο Ανδρέας, δεν ξέρω τι έκανε με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία κόντρα βγαλμένη από τα... παλιά, αναζωπυρώνεται και τείνει να εξελιχθεί σε "λαίλαπα" για μία από τις ιστορικότερες πολιτικές οικογένειες της χώρας. Η Δήμητρα Λιάνη έριξε τα δικά της «καρφιά» στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, τονίζοντας πως σε εκείνη ο Ανδρέας ήταν πιστός, ενώ δεν ήξερε τι έκανε με τις άλλες γυναίκες του.

Από την μία μεριά η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία στο βιβλίο της, "Έρωτας και εξουσία" σφάζει... με το γάντι τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει άπιστο, ενώ τον παρομοιάζει και με τον αλκοολικό που δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Από τις "βολές" της φυσικά δεν ξεφεύγει η Δήμητρα.

Ένα όνομα το οποίο δεν συναντάται σε καμία σελίδα του βιβλίου, αφού η... διάδοχος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην καρδιά του πρώην πρωθυπουργού χαρακτηρίζεται μονάχα "αεροσυνοδός". Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Από την άλλη πλευρά, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρια και ετοίμασε το βιβλίο με τίτλο "Η οργή του Ανδρέα".

Τι λεει η ίδια για την επίθεση που δέχεται; Πως βλέπει τις αντιδράσεις των παιδιών του Ανδρέα Παπανδρέου στο "σφυροκόπημα" της Μαργαρίτας;

Ανδρέας Παπανδρέου με Δήμητρα Λιάνη και Μαργαρίτα

Η αναμενόμενη επίθεση

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, από την πλευρά της, μοιάζει να... περίμενε από καιρό το ξέσπασμα της Μαργαρίτας και εμφανίζεται απόλυτα ψύχραιμη. Τα τηλέφωνά της αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News έχουν... σπάσει. Εκείνη, όμως, δεν ενδίδει στον πειρασμό να απαντήσει δημόσια. "Δεν θέλω να σχολιάσω απολύτως τίποτα. Ουδέν σχόλιο", λέει λακωνικά. Η ίδια έχει αποφασίσει να μην μπει σε μία προσωπική αντιπαράθεση με τη Μ. Παπανδρέου αλλά και την οικογένεια.

Αντ' αυτού επιλέγει να μιλήσει για τον Ανδρέα και τα γεγονότα της εποχής με το δικό της βιβλίο. Ο τίτλος και μόνο δείχνει ότι η «αηάντηση» θα είναι ηχηρή!"Η οργή του Ανδρέα" τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της και είναι βέβαιο ότι μέσα από την... οργή του Ανδρέα θα περάσει και η δική της "οργή" για πρόσωπα και καταστάσεις εκείνης της εποχής. Και αν δημόσια τηρεί σιγήν ιχθύος, στο φιλικό της περιβάλλον παραδέχεται ότι δεν αιφνιδιάστηκε.

"Ήταν αναμενόμενα για εμένα όλα αυτά. Η επιθετικότητα που είχα εισπράξει χρόνια ολόκληρα ήξερα ότι θα έβγαινε στην επιφάνεια. Ότι θα έσπαγε το απόστημα". Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει την ψυχρότητα της οικογένειας Παπανδρέου.

Πρόσωπα του περιβάλλοντός της λένε ότι ποτέ δεν έκρυψε στις πολλές συνεντεύξεις του παρελθόντος το παράπονό της για την απαξιωτική συμπεριφορά της οικογένειας Παπανδρέου απέναντί της. "Εκείνη παραμένει ψύχραιμη, δεν απαντά, παρότι έχει πολλά να πει" λένε με νόημα.

Ανδρέας Παπανδρέου με Δήμητρα Λιάνη

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής!

Η αλήθεια είναι ότι η Δ. Παπανδρέου το εμπάργκο στον εαυτό της το έθεσε μετά το πρώτο αυθόρμητο ξέσπασμα. Όταν είδε ότι η Μαργαρίτα περιγράφει στο βιβλίο της τη σχέση τας Δήμητρας με τον Ανδρέα ως εξάρτηση, όπως αυτή που έχει ο αλκοολικός με το αλκοόλ.

Ο γυναικείος της εγωισμός αλλά και η ανάγκη της να υπερασπιστεί τα συναισθήματα του Ανδρέα θέριεψαν όταν είδε τη Μαργαρίτα να περιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως ιδιαίτερα άπιστο, ο οποίος μάλιστα απευθύνθηκε και σε ψυχίατρο για να βοηθηθεί με την εξάρτησή του από το σεξ, αλλό εκείνος τον βρήκε υγιή και δεν του σύστησε καμία αγωγή."Δεν ξέρω τι έκανε με όλες τις άλλες. Σε εμένα πάντως ήταν απόλυτα πιστός" ξέσπασε η Δήμητρα σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τη δική της τιμή ως συζύγου του Ανδ. Παπανδρέου. Δήλωση στην οποία επιμένει με πάθος. Οταν τη ρωτούν μάλιστα πως μπορεί να είναι σίγουρη για την πίστη του Ανδρέα, τους απαντά:

"Σε αυτό είμαι απόλυτα κάθετη. Ο Ανδρέας ήταν απόλυτα πιστός σε μένα. Ζούσαμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο για 10 χρόνια και 54 ημέρες".Τίποτα δεν φαίνεται να ενοχλεί περισσότερο τη Δήμητρα από το γεγονός ότι η Μαργαρίτα αμφισβητεί τα ειλικρινή συναισθήματα που έτρεφε για τον Ανδρέα. Δεν σχολιάζει ούτε την επιμονή της Μαργαρίτας να την αποκαλεί "αεροσυνοδό" στο βιβλίο της, ούτε ότι την περιγράφει σαν πόρνη που ξεμυάλισε τον τότε πρωθυπουργό. Ούτε καν την ειρωνική αναφορά της στη χαρά που έλαβε όταν έμαθε ότι κάποιος είχε δώσει στο γαϊδούρι του το όνομα Μιμή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share