Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το πήραν απόφαση: Έκαναν το επόμενο «βήμα» στη σχέση τους οι «Παγιδευμένοι» Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Φαίνεται να... προχωρούν πολύ μακριά

19 Μαρτίου 2023 14:05
Το πήραν απόφαση: Έκαναν το επόμενο «βήμα» στη σχέση τους οι «Παγιδευμένοι» Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι το νέο ειδύλλιο του καλλιτεχνικού κόσμου, συμπρωταγωνιστώντας στους «Παγιδευμένους» και όντες τρελά ερωτευμένοι, κάτι που δεν κρύβουν.

Μπορεί να προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τις προάλλες ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε κατά την έξοδό τους, ενώ την Κυριακή (19/3) έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τον δεσμό τους.

Μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, αλλά τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα εφόσον υπάρχει έρωτας και σύμφωνα με την εφημερίδα Real, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι το να βγάζουν μαζί βόλτες τον σκύλο του ηθοποιού στους δρόμους της Αθήνας.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Ποια η καταγωγή της και γιατί έχει δύο επίθετα; Άγνωστες πτυχές της ζωής της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»

Το Athensmagazine.gr το βράδυ της Τρίτης (14/09) βρέθηκε στην 1η προβολή της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και απολαύσαμε το διπλό πρώτο επεισόδιο!

Μια σειρά που αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1 και να την λατρέψουν οι τηλεθεατές. Οι γυναίκες μπορεί να περιμένουν πως και πως να απολαύσουν τον... Μιχάλη Λεβεντογιάννη, όμως στο πλευρό του θα γνωρίσουμε και την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, μια νέα ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν μέχρι σήμερα!

Εμείς την γνωρίσαμε χτες το βράδυ και σας την παρουσιάζουμε! Ποια είναι η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ; Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έκανε Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και η πρωταγωνίστρια της Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της! Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, μιλάει ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά ενώ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ χορεύει και μπαλέτο. Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ διαθέτει πολύ καλή φωνή, ασχολείται με αρκετά αθλήματα ενώ η μητέρα της έχει μαγαζί με κοσμήματα στο κέντρο του Πειραιά.

Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων» και του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο Instagram της Μάρθας Λαμπίρη – Φεντόρουφ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share