Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το γάμο με την Τσαλίκη ο Γιάννης Μπέζος: «Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω ότι...»

Η ξεχωριστή εξομολόγηση του ηθοποιού

19 Μαρτίου 2023 13:52
Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το γάμο με την Τσαλίκη ο Γιάννης Μπέζος: «Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να πω ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι ένα από τα αληθινά ευτυχισμένα γνωστά ζευγάρια, με τους δύο να αναφέρονται ο ένας στον άλλο με τα πιο μεστά λόγια.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα, άλλωστε, μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας αυτού του γάμου, προχωρώντας επίσης και σε μια αποκάλυψη για την περιουσία του.

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το γάμο με την Ναταλία Τσαλίκη

«Είμαστε μαζί με τη Ναταλία 40 περίπου χρόνια και άλλαξα, η Ναταλία με έφερε σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής και αυτό είναι και το ζητούμενο. Όταν συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο, το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορείς να αλλάξεις, η λογική ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει είναι άλλοθι για κάποιους. Αλλάζω σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και λίγο διαφορετικά, αυτό που έχεις μάθει ή αυτό στο οποίο έχεις συνηθίσει δεν είναι πάντα αποκαλυπτικό.

Ένα μεγάλο μου στοίχημα, για το οποίο έκανα αγώνα, είναι να μάθω να ακούω τι θέλει να μου πει η Ναταλία κάθε φορά. Η χαρά μας με τη Ναταλία μπορεί να είναι στον τρόπο που τρώμε το μεσημέρι, που ξυπνάμε ή πίνουμε έναν καφέ, δεν είναι υποχρεωτικά όλα γύρω από την καριέρα. Στη δουλειά και στο θέατρο όλοι καλά είναι, το θέμα και το στοίχημα είναι πώς είσαι όταν φεύγεις από τη δουλειά», εξομολογήθηκε για το γάμο του με τη Ναταλία Τσαλίκη.

Επανασύνδεση μετά από 25 χρόνια για τον Γιάννη Μπέζο: Η σχέση του με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό

Ο Γιάννης Μπέζος έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με ηθοποιό, με την οποία έχει συνδεθεί.

Συγκεκριμένα, στο θέατρο Άνεσις, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οικόπεδα με θέα», βρέθηκε η Νίκη Σερέτη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον φωτογραφικό φακό να καταγράψει μία… ιστορική συνάντηση, αυτή της «Δεβόρας» με τον «Ζάχο Δόγκανο» από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι Εγώ».

Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τον ρόλο της και τις ατάκες στην επιτυχημένη σειρά, βρέθηκε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση, με την κοινή τους φωτογραφία να ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν.

Κατά την είσοδό της στο θέατρο, η Νίκη Σερέτη φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Μπέζο, με τον φακό να καταγράφει τη συνάντηση των δύο ηθοποιών, 25 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά «Εκείνες κι Εγώ». Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, η Νίκη Σερέτη έχει αλλάξει αρκετά μέσα στα χρόνια, και πλέον έχει υιοθετήσει ένα πολύ πιο εντυπωσιακό look, έχοντας ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της.

Γιάννης Μπέζος και Νίκη Σερέτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share