Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Χτυπά το κεφάλι του» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που θα ήθελε να «σβήσει» μετά τη σχέση με τη Βανδή

Δήλωνε... τρελά ερωτευμένος

19 Μαρτίου 2023 13:39
«Χτυπά το κεφάλι του» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που θα ήθελε να «σβήσει» μετά τη σχέση με τη Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, έχοντας νωρίτερα παντρευτεί την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αποκτώντας κι ένα παιδί μαζί της.

Εσχάτως, βέβαια, χαμός είχε γίνει με την κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και να της χορέψει ζειμπέκικο και να τη φιλήσει.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζευγαριού έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, κάποιοι χρήστες στο TikTok βρήκαν ένα παλιό απόσπασμα από συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η... λατρεία που είχε κάποτε στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλούσε για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο!

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός! Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ για πρώτη φορά. Την ερωτεύτηκα και τελείωσε. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σε πρώτη φάση ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Ήταν τέτοια η χημεία που νόμιζα θα τρελαθώ!», δήλωνε τότε ο ηθοποιός.

Κόλαφος η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη (photo)

Μετά τα χιλιάδες σχόλια που έχουν προκαλέσει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή κατά την τελευταία τους εμφάνιση, η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.

Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, δίπλα στην τραγουδίστρια, τα φιλιά τους και το τραγούδι που ερμήνευσε εκείνη, καθισμένη στα πόδια του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Όπως φαίνεται, μάλλον ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη εγκρίνει τη συμπεριφορά του ζευγαριού και η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μαρτυρά. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι.

Ωστόσο, μάλλον θέλει να τους δώσει να καταλάβουν πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες και στα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μιχάλη.

Ανάρτηση Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share