Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβγαλε τα πάντα στην φόρα για τη σχέση της με τα παιδιά του Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Όταν όλα είναι μαζί έχω μάθει...»

Ξεκαθάρισε και το αν θα κάνει δεύτερο παιδί η παρουσιάστρια

19 Μαρτίου 2023 09:48
Έβγαλε τα πάντα στην φόρα για τη σχέση της με τα παιδιά του Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Όταν όλα είναι μαζί έχω μάθει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη ζει πανευτυχής στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει στο σύνολο... τέσσερα παιδιά, αφού διαθέτουν ένα μαζί, τον Δήμο, δίπλα στα τρία του αδέλφια, που προέρχονταν από τις προηγούμενες γυναίκες της ζωής του Δημάρχου Αθηναίων.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πάντοτε φροντίζει για την εμφάνισή της, αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή απόκτηση δεύτερου παιδιού, το οποίο μάλλον δεν πρόκειται να έρθει.

Η σαφής απάντηση για τα παιδιά

Όπως αποκάλυψε η Σία Κοσιώνη: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω».

«Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Εξασφαλισμένη και χωρίς Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία της - Τα χρήματα που βγάζει... για μηνιάτικο

Η Σία Κοσιώνη είναι μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσιάστρια και, ευρισκόμενη στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη, αποτελεί μια γυναίκα αυτόνομη, εξασφαλίζοντας μόνη τον εαυτό της.

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Η αληθινή περιουσία της παρουσιάστριας

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα.

Να σημειωθεί πως το πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share