Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Κόλαφος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με τη Βάσω Λασκαράκη παντρευτήκαμε, επειδή…»

Τι εξομολογήθηκε;

18 Μαρτίου 2023 16:32
Κόλαφος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με τη Βάσω Λασκαράκη παντρευτήκαμε, επειδή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φαίνεται πως αποφάσισε να απασφαλίσει και να αναφερθεί σε πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ σε όλη του τη ζωή και που αφορούν το παιδί του και τη Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το λόγο που παντρεύτηκαν και ήταν κόλαφος.

Ο λαμπερός ηθοποιός που βρίσκεται στην καλύτερη του φάση κι ζει ένα τεράστιο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού πλέον δεν κρύβεται και μιλάει για καταστάσεις που έζησε τα προηγούμενα χρόνια με την Βάσω Λασκαράκη χωρίς να κάνει πολιτική για το τι θα πει και πως θα το πει. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το άγνωστο παρασκήνιο του γάμου της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο.

Μάλιστα λέει και πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει διότι ανήκουν στα μυστικά των ζευγαριών.. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην real news ότι δεν είχε σχεδιάσει να παντρευτεί την Βάσω Λασκαράκη αλλά αυτό προέκυψε εξαιτίας του γεγονότος ότι η κοπέλα έμεινε έγκυος.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκαν

Είναι στα σχέδιά σου ο δεύτερος γάμος;

Ούτε ο πρώτος ήταν! Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω Λασκαράκη!Και επειδή ξέρω καλά πως η επόμενή ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα μας.

Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί.

Η Βάσω είναι μια πολύ έξυπνη δυναμική γυναίκα και θα παίρνει αυτό που θέλει ότι κι αν είναι αυτό. Με το καλό έχω να πω. Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.

Έχετε πολύ καλή σχέση κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί

Ένα παιδί που ήταν είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα μας. Ναι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση ,η μικρή Εύα είναι ο απόλυτος έρωτας ,η μικρή Εύα που είναι πια πέντε είναι ότι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου.

Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμα παιδί;

Ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου,να σου πω με βρήκες χαλαρό και δε σταματάς την ανάκριση αρκούν αυτά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share