Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: Ο κρυφός αρραβώνας, το σκάνδαλο στην Αθήνα και οι ταραχώδεις σχέσεις

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της αείμνηστης ηθοποιού

18 Μαρτίου 2023 16:21
Μεγάλη αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: Ο κρυφός αρραβώνας, το σκάνδαλο στην Αθήνα και οι ταραχώδεις σχέσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε για τη Ζωή Λάσκαρη χρόνια μετά το θάνατό της. Η ίδια είχε κάνει έναν κρυφό αρραβώνα, ενώ συγχρόνως υπήρξε σε αρκετές ταραχώδεις σχέσεις. Μάλιστα, το όνομά της είχε εμπλακεί και σε ένα σκάνδαλο στην Αθήνα.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Σαν ηθοποιός έπαιξε και στον Ελληνικό κινηματογράφο, όπως και στο Ελληνικό θέατρο και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο, η είχε και μια έντονη προσωπικότητα. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη με τη διαθήκη της.

Ο άγνωστος αρραβώνας: Σύμφωνα με τον Μάκη Δελαπόρτα, η Ζωή Λάσκαρη είχε κάνει αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό. Το όνομα αυτού ήταν Μόρις Στερν. Ωστόσο, χώρισαν, διότι εκείνος υπήρξε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων.

Ζωή Λάσκαρη νέα

Ένας θυρωρός της άνοιξε την πόρτα του σινεμά: Για να πειστεί ο Γιάννης Δαλιανίδης για το ταλέντο του στο έργο «Κατήφορος» χρειάστηκε η μεσολάβηση ενός θυρωρού. Τελικά, την πήρε και τη βάφτισε «Λάσκαρη». Έτσι, το Ζωή Κουρούκλη, ξεχάστηκε.

«Ποια νομίζεις πως είσαι;»: Η Ζωή Λάσκαρη ήθελε να περάσει στη Δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη, όμως, έφυγε με δάκρυα στα μάτια. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να αντιμετωπιστεί ως σταρ, κάτι που δεν επέτρεψε ο επικεφαλής της επιτροπής.

Ζωή Λάσκαρη: Οι υπόλοιπες ιστορίες της πανέμορφης ηθοποιού

Όταν η Ζωή «εξαφάνισε» τη Λολομπρίτζιτα: Το 1967 στη Γαλλία, οι φωτογράφοι παράτησαν τη μεγάλη Ιταλίδα σταρ, Λολομπρίτζιτα, για να φωτογραφίσουν τη Ζωή Λάσκαρη.

Αγαπημένη του Τόλη Βοσκόπουλου: Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε κάνει τα πάντα για τη Ζωή Λάσκαρη. Τη λάτρευε, της έκανε ακριβά δώρα, έγραφε τραγούδια για εκείνη, ενώ είχε νοικιάσει ακόμη και τζετ για να τη συναντήσει.

Ζωή Λάσκαρη κρυφός αρραβώνας

Ο γάμος που παραλίγο να μη γίνει: Η Ζωή Λάσκαρη είχε δηλώσει για το γάμο της, με τον ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Την ημέρα του γάμου μας, αποφάσισα τελικά να μην πάω στην εκκλησία. Είχα άσχημες εμπειρίες από τον πρώτο μου γάμο και δίστασα. Εάν δεν με έπαιρνε με το ζόρι ο αδελφικός μου φίλος, ο Χρήστος Νομικός, δεν θα παντρευόμουν εκείνη την μέρα».

Όταν προκάλεσε σκάνδαλο στη θεατρική Αθήνα: Το 1980 εμφανίστηκε ολόγυμνη στη σκηνή, προκαλώντας την αντίδραση του κοινού. Τελικά, το έργο «Φρύνη» κατέβηκε, με τη Ζωή Λάσκαρη, να δηλώνει: «Η ”Φρύνη” ήταν απίστευτα πολυέξοδη.

Είκοσι τέσσερις ηθοποιοί, ενενήντα πέντε κοστούμια και τόσοι άλλοι τεχνικοί και υπάλληλοι. Με έβαλε κάποια εκατομμύρια μέσα. Ομολογώ όμως πως αγάπησα το έργο, και όταν το κατέβασα, πέρασα δύσκολες ώρες.

Όταν μετά το κατέβασμά του, ανέβασα το ”Παντρεύομαι τον άντρα μου”, μια εύπεπτη κωμωδιούλα, όσο χειροκροτούσε η πλατεία και έβλεπα την επιτυχία του έργου, τόσο έκλαιγα για τη ”Φρύνη”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share