Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έντονη ανησυχία: Σοκάρει νέα φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Δείτε τη δημοσίευσε

18 Μαρτίου 2023 15:31
Έντονη ανησυχία: Σοκάρει νέα φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mία τεράστια αλλαγή έκανε στο σώμα της η Τζούλια Αλεξανδράτου, προκαλώντας έντονη ανησυχία και σοκάροντας τους ακόλουθούς της στα social media, ύστερα από την αποκαλυπτική της φωτογραφία χωρίς στήθος.

Το μοντέλο ανέβασε στο Instagram της με τη μορφή instastory μία φωτογραφία της με μαγιό στην οποία φαίνεται να μην έχει καθόλου στήθος, προσθέτοντας τη λεζάντα «Νέος εαυτός, χωρίς στήθος». Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα λεφτά πούλησε το τζιπ της.

Θυμίζουμε ότι αρκετά χρόνια πριν το μοντέλο είχε κάνει πλαστική εγχείρηση αύξησης στήθους, λίγο πριν ξεκινήσει την ενασχόλησή της με τη βιομηχανία αισθησιακών ταινιών. Τα επιθέματα στήθους που είχε προσθέσει έχουν φύγει τελείως, όμως όπως δείχνει η νέα φωτογραφία δεν υπάρχει ούτε το παλιό στήθος της.

Κανείς δε γνωρίζει ακόμα αν η νέα απόφαση της Τζούλιας είναι για λόγους αισθητικής ή για λόγους υγείας, καθώς η ίδια δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα της αυτή εικόνα, αφήνοντας έτσι πολλά ερωτηματικά να αιωρούνται για την κατάσταση της υγείας της πρώην εστεμμένης των ελληνικών καλλιστείων.

ανησυχία με Τζούλια Αλεξανδράτου

«Βόμβα» για τη Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρποζήλο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει. Όπως δήλωσε, απλά ο γάμος τους έκανε τον κύκλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει στην «Freddo»

«Με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που μ’ ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share