Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Η Ναταλία Λιονάκη σε τρυφερές στιγμές με άλλη γυναίκα (Video)

Το στιγμιότυπο που θέλει να «κάψει»

18 Μαρτίου 2023 15:24
Θα τρίβετε τα μάτια σας: Η Ναταλία Λιονάκη σε τρυφερές στιγμές με άλλη γυναίκα (Video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως πολύ πριν στραφεί στο Θεό η Ναταλία Λιονάκη απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές με άλλη γυναίκα. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το βίντεο!

Δεν είναι μόνο οι χολυγουντιανές Μέγκαν Φοξ και Αμάντα Σάιφρεντ, Νάταλι Πόρτμαν και Μίλα Κούνις, Ντρου Μπάριμορ και Έλεν Πέιτζ, Αλίσια Γουίτ και Ελίζαμπεθ Μπανκς και πολλές πολλές άλλες που μοιράζονται στη μεγάλη οθόνη καυτές λεσβιακές σκηνές.

Και οι δικές μας εγχώριες Μαρία Κορινθίου και Ναταλία Λιονάκη δεν πάνε πίσω. Για τις ανάγκες της ταινίας Deep End επιδόθηκαν σε άκρως αισθησιακά φιλιά, τέτοια που σπανιότατα βλέπουμε σε ελληνικές ταινίες.

Το ασυνήθιστο ερωτικό αυτό θρίλερ του Θανάση Αντωνίου έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια στις αίθουσες (από τον Ιανουάριο του 2008!) και οι περισσότεροι το θυμούνται εξαιτίας της Μαρίας Κορινθίου που τα... δίνει όλα στις αποκαλυπτικές της πόζες.

Σαν ταινία είχε αποσπάσει από χλιαρές έως κακές κριτικές από τους ειδήμονες της κινηματογραφικής κριτική που υποστήριζαν πως το σενάριο είναι αφελές και πως ο σκηνοθέτης απλώς επιδεικνύει τα κάλλη των πρωταγωνιστών του (σας θυμίζουμε πως στην ταινία πρωταγωνιστεί η τετράδα: Ναταλία Λιονάκη - Μαρία Κορινθίου- Κώστας Σόμμερ και Αλέξανδρος Συσσοβίτης).

Δεν ξέρουμε αν η νεαρή Ναταλία Λιονάκη αναπόλησε αυτές τις σκηνές και αποφάσισε να μονάσει, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η απόφασή της αυτή έκανε το διαδίκτυο και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές να παραμιλούν με το επίμαχο βίντεο της ταινίας που σας παρουσιάζουμε... και πως αυτή και η Μαρία Κορινθίου - που σημειωτέον κάνει στην ταινία αυτή την παρθενική της κινηματογραφική εμφάνιση- είναι απίστευτα σέξι!

Δείτε το βίντεο

Ναταλία Λιονάκη: Αυτή είναι η μητέρα της - Η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί

Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, Τζένη ποτέ δεν αποδέχτηκε την απόφαση της κόρης της να παρατήσει τα πάντα και να γίνει μοναχή. Μετά από αυτή την κίνηση η ίδια είχε μιλήσει για το παιδί της, προχωρώντας σε διάφορες αποκαλύψεις, ωστόσο εξαφανίστηκε τα επόμενα χρόνια. Γι' αυτό το λόγο κιόλας, υπάρχει μία και μοναδική της φωτογραφία που κυκλοφορεί.

Η άλλοτε γνωστή ηθοποιός πλέον δε θυμίζει σε τίποτα την λαμπερή καλλονή του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς είναι φανερά αδυνατισμένη και έχει αφήσει πολύ μακριά τα μαλλιά της. Μάλιστα, ένας άνθρωπος που τη γνωρίζει αποκάλυψε πως πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει.

Δείτε τη μοναδική τους φωτογραφία

μητέρα Ναταλίας Λιονάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share