Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Άγριο ξέσπασμα από Σοφία Αλιμπέρτη: «Βγαίνουν και λένε τη μια βλακεία πίσω από την άλλη...»

Τι συνέβη;

18 Μαρτίου 2023 15:14
Άγριο ξέσπασμα από Σοφία Αλιμπέρτη: «Βγαίνουν και λένε τη μια βλακεία πίσω από την άλλη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επανήλθε με νέο βίντεο η Σοφία Αλιμπέρτη και αυτή τη φορά δεν στάθηκε μόνο στην τραγωδία στα Τέμπη αλλά και στις δηλώσεις που κάνουν οι αρμόδιοι γύρω από το δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ίδια μέσα από ένα άγριο ξέσπασμα, τόνισε πως οι πολιτικοί βγαίνουν και λένε τη μια βλακεία πίσω από την άλλη,

Μάλιστα, η ίδια εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένη με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και ξέσπασε σε live που έκανε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι… Έχω την αίσθηση ότι νιώθουν ότι είμαστε χάπατα τελείως. Δηλαδή βγαίνουν και λένε τη μια βλακεία πίσω από την άλλη. Και θεωρούν για να το κάνουν αυτό καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τους παίρνει. Θεωρούν ότι είμαστε γκάου, δεν ξέρω. Νιώθω ηλίθια. Παρόλα αυτά παιδιά ψάχνω να βρω…Προσπαθώ απεγνωσμένα να πιαστώ από κάπου. Απεγνωσμένα όμως κάνω μεγάλο αγώνα.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι όσο θυμώνουμε, όσο ζούμε κάτω από αυτό το φόβο, από αυτό το καθεστώς “τι να κάνουμε και μπορούμε να κάνουμε;” έχω την αίσθηση ότι το κακό δυναμώνει με κάποιο λόγο. Μιλάω και με πιάνει ταχυπαλμία.»

Σοφία Αλιμπέρτη κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Αυτό που την έκανε περισσότερο έξαλλη ήταν όταν δημοσιογράφος ρωτάει τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν θα έπρεπε ο Καραμανλής να πειμέσα στη Βουλή, -και κουνάει και το δάχτυλο μάλιστα και να πει ότι είναι ντροπή να μου μιλάτε για ασφάλεια- ότι υπήρχαν θέματα; Και ο Γεωργιάδης απαντάει: «Τι θέλατε να πει ότι υπάρχει κίνδυνος; Δεν θα έμπαινε κανείς στα τρένα».

Καταλαβαίνεις βρε άνθρωπέ μου τι είπες εκείνη την ώρα; Δεν μιλάμε για φόνο εξ’αμελείας. Μιλάμε για φόνο. Το αντιλαμβάνεστε αυτό που είπε; Και μετά λέει ο Μουτσινάς και έχει δίκιο σύμφωνα μαζί του, ο πρωθυπουργός τα ακούει;

Γιατί δεν τους μαζεύει; Πονάμε όλοι, έχουμε ταυτιστεί όλοι, ειδικά εμείς οι μανούλες αλλά πες μου τι βγαίνει; Δε νομίζω πως θα το ξεπεράσω εύκολα αυτό που συνέβη, θεωρώ πως είναι η οικογένειά μου, πως είναι δικά μου αυτά τα παιδιά. Αλλά πέστε μου τι να κάνω;».

Δείτε όσα είπε η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share