Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ρουκέτες» Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Τη Δήμητρα Λιάνη από τότε που έγινε σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου την είχαν σαν...»

Τα είπε όλα!

18 Μαρτίου 2023 11:06
«Ρουκέτες» Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Τη Δήμητρα Λιάνη από τότε που έγινε σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου την είχαν σαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη αποτέλεσε για χρόνια βασικό θέμα συζήτησης στην χώρα μας λόγω του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μάλιστα να έχει μιλήσει για εκείνη, με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να... μην τη συμπαθεί ιδιαίτερα.

Η ιστορική ηθοποιός μιλούσε πάντοτε ειλικρινά στις συνεντεύξεις της, φροντίζοντας να μη μασάει ποτέ τα λόγια της.

Τα λόγια της Αλίκης για τη Δήμητρα

Μεταξύ άλλων, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ξεχώριζε για τον δυναμισμό της, για το παιδικό της χαμόγελο, τις απόψεις και την εξυπνάδα της. Όλοι οι συνάδελφοί της την αγαπούσαν πάρα πολύ και την είχαν σαν… αρχηγό».

Η αείμνηστη ηθοποιός θυμήθηκε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί στη Ρόδο. «Είπα, μιλώντας προς τον κόσμο, στην παράστασή μας είναι η Δήμητρα Λιάνη στην παράστασή μας και παρακαλώ να πέσει το φως επάνω της. Και όταν γύρισε προς τον κόσμο λουσμένη μέσα στο φως, πήρε όλα τα χειροκροτήματα. Έχει το άστρο της. Την έχω σαν δικό μου άνθρωπο, την πονάω και την αγαπάω. Πιστεύω ότι πρόσφερε πάρα πολλά στον Ανδρέα Παπανδρέου και σαν γυναίκα και σαν σύντροφος και σαν παρουσία δίπλα του», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Πολύ πριν τη Δήμητρα Λιάνη: Με αυτή τη γυναίκα απατούσε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ο Ανδρέας (photo)

Ίσως η πιο διάσημη εξωσυζυγική σχέση στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες είναι αυτή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Στο βιβλίο της η σύζυγός του Μαργαρίτα Παπανδρέου αναφέρεται στο ξεκίνημα του έρωτα του άντρα της με την αεροσυνοδό, περιγράφοντας με γλαφυρές λεπτομέρειες πολλά περιστατικά!

Σε πολλές περιπτώσεις η Μαργαρίτα Παπανδρέου παραδέχεται ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με την ανταγωνίστριά της, από την αρχή της σχέσης, όπως σε μια πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Εκεί είναι που αποφάσισε η Μαργαρίτα να ζητήσει το τηλέφωνό της: «“Θα ήθελα να σου μιλήσω”, της είπα. “Για ποιο πράγμα;”», η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της.

Πολύ πριν τη Δήμητρα Λιάνη: Με αυτή τη γυναίκα απατούσε τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ο Ανδρέας (photo)

«Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου για να κλείσουμε ραντεβού”. Μου το έδωσε υπάκουα». Η «αεροσυνοδός» δεν δίστασε μάλιστα να προσφέρει στο πρωθυπουργικό ζεύγος σαμπάνια με ξεκούμπωτο το πουκάμισο ώστε να φαίνονται τα στήθη της»

Παρ' όλα αυτά, η Δήμητρα Λιάνη δεν ήταν η πρώτη ερωμένη του πρώην πρωθυπουργού, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εξωσυζυγική σχέση και με την ανιψιά ενός πολύ διάσημου προσώπου για την Ελλάδα.

Ο λόγος για την ανιψιά του Αριστοτέλη Ωνάση, Μαριλένα Πατρονικόλα.

Τότε, έπεσαν «επάνω» του, τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, και ιδίως ο Μένιος Κουτσόγιωργας, ο οποίος του είπε το «αμίμητο»: «Ανδρέα, κανείς δεν γίνεται πρωθυπουργός στην Ελλάδα, με ένα διαζύγιο». Αυτό, τουλάχιστον, ο Παπανδρέου, θα το διέψευδε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share