Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Σεισμός» με την Σοφία Παυλίδου: Ποιος Χρήστος Φερεντίνος; Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο νέου γάμου (Video)

«Αν με εμπνεύσει...»

17 Μαρτίου 2023 22:49
«Σεισμός» με την Σοφία Παυλίδου: Ποιος Χρήστος Φερεντίνος; Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο νέου γάμου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου και ο παρτενέρ της στο J2US Ζερόμ Καλουτά ερμήνευσαν στο J2US το «Ένα σπίτι καίγεται» και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα νυφικό και το concept την ήθελε να χωρίζει με τον Ζερόμ Καλούτα. Αμέσως μετά την κριτική που δέχτηκαν πέρασαν στο green room και την Κατερίνα Στικούδη η οποία βλέποντας τη Σοφία Παυλίδου τη ρώτησε αν θα ξαναπαντρευόταν, μετά το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Νυφικό δεν έβαλα ούτε την πρώτη φορά. Ένα φόρεμα έβαλα. Δεν ξέρω αν θα το κάνω. Αν με εμπνεύσει ο άνθρωπος που θα γνωρίσω, θα το ξανακάνω», απάντησε η Σοφία Παυλίδου. Παράλληλα, με νέα συνοδό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος απόλαυσε τη βόλτα του στο πλευρό τη.

«Θα ήμουν ψεύτης, είναι αφύσικο...»: Το «καρφί» του Χρήστου Φερεντίνου στη Σοφία Παυλίδου πριν το διαζύγιο

Πριν περίπου 10 χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για την προσωπική του ζωή και το γάμο του με τη Σοφία Παυλίδου.

Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσαν φήμες για κρίση στο γάμο του γνωστού ζευγαριού, οι οποίες βέβαια επιβεβαιώθηκαν τρία χρόνια μετά, το 2016.

Σημειώνεται πως οι δυο τους έμειναν μαζί για 18 χρόνια και απέκτησαν δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο.

Φερεντίνος Παυλίδου

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η καθημερινότητα χαλάει τη μαγεία στο γάμο, αλλά εκεί πρέπει να έχεις την εξυπνάδα, την αντοχή, την εφευρετικότητα, την διάθεση να εκπλήξεις τον άλλον. Η αγάπη νομίζω μπορεί να τα υπερνικήσει όλα!

Γίνεται να τα αποφύγεις αυτά; Θα ήμουν ψεύτης. Το καλό είναι ότι μετά είναι όλα καλά. Είναι σίγουρο ότι περνάς από κρίσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα ομαλά. Είναι αφύσικο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share