Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λάβρος» η Κατερίνα Καινούργιου για τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν: «Ντρέπομαι, πατάω μπλοκ γιατί...»

«Γιατί το κάνετε αυτό...»

17 Μαρτίου 2023 15:34
«Λάβρος» η Κατερίνα Καινούργιου για τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν: «Ντρέπομαι, πατάω μπλοκ γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της στις ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται στα social media. Για τα περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social media από θαυμαστές της αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τις στέλνουν και ακατάλληλες φωτογραφίες.

Με αφορμή αυτή την εξομολόγηση, η Κατερίνα Καινούργιου άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που λαμβάνει στο Instagram της. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση της στον Άρη Πορτοσάλτε.

«Εγώ μπορεί να έχω το κινητό και στη σχέση που ήμουν, επειδή έχω πολλά ωραία μηνύματα στο Instagram, μπαίνω και τα διαβάζω. Καμιά φορά, τύχαινε να είμαι με τον πρώην φίλο μου και έμπαινα να δω και μου έλεγε “τι είναι αυτό παιδί μου;” και λέω, δεν ξέρω. Πατάω μπλοκ με τη μία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η λογική του να στείλεις τα κρυφά σου σημεία… Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; Γιατί το κάνετε αυτό; Κάνω μπλοκ με τη μία. Ντρέπομαι και που το βλέπω», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ALPHA.

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου - «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σε κακεντρεχές σχόλιο που έλαβε στο twitter. Η παρουσιάστρια του Alpha ουκ ολίγες φορές έχει δώσει πληρωμένη απάντηση σε χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, την ώρα που η εκπομπή Super Κατερίνα βρισκόταν στον «αέρα» ένας χρήστης, τής έγραψε: «Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;». Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το tweet και σχολίασε ενοχλημένη: «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share