Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ηχηρά «πυρά» για τη Ζωή Λάσκαρη: «Πληρώθηκε 5.000.000 για να...»

Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

17 Μαρτίου 2023 15:25
Ηχηρά «πυρά» για τη Ζωή Λάσκαρη: «Πληρώθηκε 5.000.000 για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πληρώθηκε 5.000.000 η Ζωή Λάσκαρη για να κάνει γυμνή φωτογράφιση. Αποκάλυψη 34 χρόνια μετά για την θρυλική ηθοποιό! O φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων και για τις εποχές που οι Έλληνες celebrities έπαιρναν αστρονομικές αμοιβές για να κάνουν ένα εξώφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αμοιβή της Ζωής Λάσκαρη όταν εκείνη έκανε ένα εμβληματικό γυμνό εξώφυλλο για το περιοδικό Playboy τον Οκτώβριο του 1985, σε ηλικία 41 ετών με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους. “Γυμνή στον ήλιο” ήταν το slogan του περιοδικού.

Δείτε επίσης: Το εξομολογήθηκε πριν πεθάνει η Ζωή Λάσκαρη: «Με κεράτωνε διαρκώς ο...»

Το περιοδικό έσπασε ρεκόρ πωλήσεων και σύμφωνα με τον Χάρη Χριστόπουλo η αμοιβή της ηθοποιού ήταν εξωπραγματική. Συγκεκριμένα είπε πως «Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές», ενώ τόνισε πως τότε δεν υπήρχε photoshop όπως υπάρχει σήμερα αλλά όπως τόνισε : «Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Γινόταν photoshop χειροποίητο. Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε».

Φωτογράφηση Ζωής Λάσκαρη

Τι δήλωνε η Ζωή Λάσκαρη για εκείνη τη φωτογράφηση

Ωστόσο, η θρυλική φωτογράφηση της Ζωής Λάσκαρη είχε απασχολήσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο εκείνη την εποχή, καθώς υπήρξαν πολιτικές αντιδράσεις για τις πόζες σε αρχαιολογικούς χώρους, όσο όμως και χρόνια αργότερα αναφορικά με την υπέρογκη αμοιβή.

Η ίδια ισχυριζόταν πάντως πως δεν πήρε δραχμή. «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα…» έλεγε σε συνέντευξή της.

«Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε δηλώσει μεταγενέστερα η Ζωή Λάσκαρη για την θρυλική αυτή φωτογράφιση και την αμοιβή που πήρε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share