Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη

Απέραντη οικογενειακή χαρά

17 Μαρτίου 2023 14:49
Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Όλγα Κιουρτσάκη θα κρατά σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου φωτογραφήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού. Όσο για το φύλο του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OK θα είναι κορίτσι. Με την ευκαιρία, δείτε τις άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Λευτέρη Πανταζή.

«Μπορεί να μην είναι το πρώτο της εγγόνι, αλλά με την Όλγα είχε πάντα μια πιο στενή και προστατευτική σχέση, τη μεγάλωσε μόνη της, και ήταν πάντα δίπλα της στον αγώνα της να καταφέρει να μείνει έγκυος» σημειώνει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Όλγα Κιουρτσάκη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. « Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να τα καταφέρω. Είμαι 36 χρόνων και μέσα στα 15 χρόνια που είμαι με τον σύζυγό μου δεν μπορούσα στην αρχή να μείνω έγκυος, ενώ αντιμετώπισα και μια αποβολή» είχε εξομολογηθεί η μέλλουσα μαμά.

Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη

«Όλο αυτό τον καιρό είχα επισκεφτεί διάφορους γιατρούς και όλοι μου έλεγαν: “Δεν έχεις κάτι, μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά”. Το 2017 είχα μία αποβολή. Τότε ξεκίνησε πάλι ένας γύρος με επισκέψεις σε γιατρούς, μέχρι που μου σύστησαν τον καθηγητή Αναστάσιο Συκουτρή, που τον επισκέφτηκα αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Εκείνος βρήκε τι έπρεπε να γίνει και μετά από μια μικροεπέμβαση γυναικολογικής φύσης και έχοντας ρυθμίσει τον θυρεοειδή μου έμεινα έγκυος. Σήμερα έχω συμπληρώσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι νονά της μικρής θα είναι η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, Βάσω Καπώνη.

«Ήταν δική μου επιλογή να μην...»: Η Άντζελα Δημητρίου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι δε θα προβληθεί το επεισόδιο- αφιέρωμα του “Σπίτι με το Mega” έδωσε η Άντζελα Δημητρίου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, δηλώνοντας πως είναι δική της επιλογή και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρει στην ανάρτησή της πως η απόφαση να μην προβληθεί αυτή την περίοδο αλλά λίγο αργότερα η εν λόγω εκπομπή πάρθηκε από κοινού με το κανάλι, λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τις εκτρώσεις.

«Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ήταν δική μου επιλογή και από κοινού απόφαση με το κανάλι του Mega να μην προβληθεί η εκπομπή μου για το Σπίτι με το Mega, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα προβληθεί μια από τις επόμενες εβδομάδες!

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε κάποια site να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα. Ευχαριστώ πολύ!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

ανάρτηση Άντζελας Δημητρίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share